kazanmışımm hediyee nelerdiiiiKeskinoğlu Lezzetin Resmini Seç Uygulaması Kazananlar Listesi Açıklandı. Kazananlar Listesini;
Keskinoğlu A.Ş. - Lezzetin Resmini Seç | Facebook adresinden görebilirsiniz. Kazanan kullanıcılarımız İsim-Soyisim-Telefon-Mail ve Mi...gros Money Club Kartı Numaralarını ( Eğer Migros Money Club Kartları Yoksa olmadığını da belirtmeliler) sosyalmedya@aksettanitim.com adresine en geç yarın ''03.05.2012'' tarihi 24:00'e kadar bildirmek zorundadır.
Duyurumuzun Alt Kısmında Nisan Ayı süresince Twitter aktivitelerimizden ödül kazanmış kullanıcılarımızı da görebilirsi
kazanmışımm hediyee nelerdiiii
karta yükleniyor dimi, almak için süresi oluyormu acaba, bu arada çok teşekkürlerrmerhaba arkadaşlar.cnm vakit kaybetmeden money club sayfasından sağ tarafta kartınızı kayıt ettirin yazıyor.oradan ettin.kayıt yaptırdıktan sonra katılabiliyorsun.yayınlanır yayınlanmaz üzerine tıklayıp tekrar kart no güvenlik kodu tel no giriyosun.biraz zahmetli ama hızlı olmak lazım.
kızlar anneme money club kart almıştım onu kaydettirmek için aradım müşt. hizm. ni aramışkende sordum bugün tıkla kazan da ne var nedere olacak diye.
adam bana demesin mi bugün yapılmayacak,bize henüz bir bilgi gelmedi diye.
dedim sitesinde bugün olacağı yazıyordu.
sonrada açtım siteyi baktım o yazıyı da silmişler.
sizde bir müst.hizm. arayıp araştırsanıza derim. gerçekten bugün yoksa boşuna beklemeyelim
karta yükleniyor dimi, almak için süresi oluyormu acaba, bu arada çok teşekkürlerr
almak için süre 1 hafta falan oluyor
mayıs sonuna kadar süre var
bilmiyordum ,geçen haftaki dimes hemen bitmiş :2:
kızlar moneyin sayfada verecekleri şey değişti???? anlamadım neymiş o ,hani duş jeliydi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?