Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar cahilliğimi bağışlayın ben netten alışveriş yapmadım ama domestostan 2 kez 10 tl kazandım..şunu sorucam bu kuponlar birleştirilmşiyor sanırım değilmi? birde mesela 10 tl altında ürün seçmiştim ama 75 tl lik alışveriş yapmanız gerekir yazdı...yani 75 tl yaptığımdamı 10 tl inicek? ben 8 tl lik ürün alamadım yani kuponda birleştiremedim olmuyor sanırım...

evet canım 75 tl üzeri alışverişlerde 10 tl indirim sağlıyor. ben sabah alışveriş yaptım 10 tl indirdi. birleştirilmiyor da

kızlar bu money club tıkla kazan nasıl oluyor. ilk defa katılıcam kısmet olursa. saat kaçta başlıyor.

canım kartını money clup kart sitesine kayıt yaptır öcelikle daha sonra bugün içinde tıkla kazan olan yerde verilecek ürünler var onun üzerine tıklayıp kart numaranı tel no ve verilen güvenlik kodunu girip katılacaksın o kadar bol şans

teşekkür ederim canım

Keskinoğlu Lezzetin Resmini Seç Uygulaması Kazananlar Listesi Açıklandı. Kazananlar Listesini;
Keskinoğlu A.Ş. - Lezzetin Resmini Seç | Facebook adresinden görebilirsiniz. Kazanan kullanıcılarımız İsim-Soyisim-Telefon-Mail ve Mi...gros Money Club Kartı Numaralarını ( Eğer Migros Money Club Kartları Yoksa olmadığını da belirtmeliler) sosyalmedya@aksettanitim.com adresine en geç yarın ''03.05.2012'' tarihi 24:00'e kadar bildirmek zorundadır.

Duyurumuzun Alt Kısmında Nisan Ayı süresince Twitter aktivitelerimizden ödül kazanmış kullanıcılarımızı da görebilirsi

arkadaşlar bende money kart aldım sizden görüp:) ama neyi nasıl yapıcam bilmiyorum, tıkla kazan ne oluyor yani oraya tıklayınca kartamı yükleniyor? bi yardımcı olunmoney clup den mi takip ediyorsunuz

Son düzenleme:
arkadaşlar bende money kart aldım sizden görüp:) ama neyi nasıl yapıcam bilmiyorum, tıkla kazan ne oluyor yani oraya tıklayınca kartamı yükleniyor? bi yardımcı olunmoney clup den mi takip ediyorsunuz

merhaba arkadaşlar. cnm vakit kaybetmeden money club sayfasından sağ tarafta kartınızı kayıt ettirin yazıyor.oradan ettin.kayıt yaptırdıktan sonra katılabiliyorsun.yayınlanır yayınlanmaz üzerine tıklayıp tekrar kart no güvenlik kodu tel no giriyosun.biraz zahmetli ama hızlı olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…