kızlar sitenin sorunlu olduğu nasıl belli oldu..bende belli biyere kadar bilgileri yazdım sonra kartvizit yollanıcak gibi yazı geldi..onaylamaım kapattım..ama bilgiler kaydoldumu olduysa ne olur bilmiyorum...
Sayın parlak,
Tebrikler! iPad2 kazanma şansınıza çok az kaldı.
Kayıt işleminizi tamamlamak için e-mail adresinizi onaylamalısınız.
Onaylamak için lütfen buraya tıklayın Favori renginizi seçiniz
Dikkatinizi çekmek isteriz ki yarışmamıza sadece kaydını onaylamış kişiler katılabilir.
Katılımınız tamamen ücretsizdir!
kızlar dediğiniz şey bu mu?
ben sadece e-posta adres ve tel verdim
sonra vazgeçtim doldurmaktan
inş başımıza bi iş gelmez
kızlar bakın size şöyle diyim arkadası evine gelip tehtit ettiler iş adresini bile bulmuslardı her yerde adamları var bunların bası derde girdi evine haciz geldi bence eger firma ismi teli falan varsa polise yada o tip bi merciye haber verin dolandırıldık die kullandıgınız pcden bile adresinizi alabiliyorlar statik ipden öyle bi lanetler
kızlar bakın size şöyle diyim arkadası evine gelip tehtit ettiler iş adresini bile bulmuslardı her yerde adamları var bunların bası derde girdi evine haciz geldi bence eger firma ismi teli falan varsa polise yada o tip bi merciye haber verin dolandırıldık die kullandıgınız pcden bile adresinizi alabiliyorlar statik ipden öyle bi lanetler
kızlar bende rengi seçtim devam ettim.. Z ile başlayan site açıldı ama kapadım onu.Mail atmışlar az kaldı ıpad kazanmanızafalann napıcamm bişi gelirmi başıma .s
canım tam olarak ne yaşadı arkadaşın ? firma yabancı bir firma ingilizce yazışabiliyorsun ancak internette okudum çoğu kişi kartı iptal ettirerek verilen 20-30 tl lerle kurtulduk demişler aylar geçti hala da kartımızdan çekim olmadı demişler sen böyle deyince çok korktum ya kimse yazmamış böyle birşey bu siteye mi üye oldu ziingaya yani ?
Ne diye tehdit etmişler ? Hangi sitede gelmiş bu olay başına ? Baştan anlatırsan arkadaşlar da bilgilenmiş olur.
Kızlar araştırdım bu siteyi eğer açık arttırmada başınıza böyle birşey geldiyse bunu okuyabilirsiniz.
arkadaşlar korkacak bir durum yok daha öncede söyledim bu para koparmak için yapılmış bi düzen olay zaten basit üye oluyorsunuz hemen bedava mezat altında ilk 1 dakika icinde ürün kazanıyorsunuz tabii hemen atlanılıyor bedava ürüne 300 liralık ürünü kim istemez 20 tl ye almak akabinde hemen ödemeyi yapıyorsunuz oda ne arkasından bilgileriniz isteniyor arkadaşlar ben istenilen herşeyi yaptım ve korkmuyorum açıkçası
neden korkayımki alınan ürün yok hizmet yok bana ürün sözde hala gelecek
daha birkaç gün önce canlı müşteri temsilcisiyle görüştüm bana ürünün tedarik aşamasında olduğu söylendi ama ben ödememi 3 hafta önce yapmıştım demekki ellerinden olmayan ürünü kakalıyorlar çünkü o anlaşılıyor
şimdide 2 gün önce mail gelmiş ürünü temin edemedik ürünün bedelini size ödeyelim diye olur dedim boş bir bankamatik kart numarasını verdim bakalım dedikleri kadar sözünün erlerimi ama tabiiki bana bu mail boşuna gelmedi ingilizce bilgim iyidir canlı servisle baya hararetli bi görüşme yaptım avukat olduğumu ve birçok kişinin magdur edildiğini ve yetkili bir kişiyle hemen şu anda görüşmek istediğimi
işin erbabı arkadaşlar bu adamlar ingilizce bildiğimi anlayıp birazda sıkıştırınca 1 gün sonra mail geldi zaten 3 gün oldu üyelik iptalim daha benden erken üyelik iptali icinde para istenmedi üzerine para vereceklermiş muhtemelen sus sesini çıkarma hesabı
korkmayın bişeycikte olmaz önce kredi kartınızı iptal ettirin ama çalıntı olarak değil güvenlik amaçlı kapattırın o daha sağlam olur ben herşeyi açık açık konuştum bankayla dolandırılma ihtimalinden bahsettim onlarda anlayış gösterdi olayı çözdük
artı ellerinde ıp adresi olsa ne yazar ev adresi olsa ne olur
varmı elinizde onlardan elinize gecen bişey YOK
NE mal alımı NE hizmet alımı mahkemeye verseler ne olur ne diyecekler zaten bu kadar mağdur var öle bi durumdu bu siteyide delil olarak sunma imkanında var sadece 1 kişi değil mağdur olan çok kişi var başka sitelerdede okudum çok var yani
o yüzden içiniz rahat olsun korkmanıza gerektiren bişey yok yani
Alıntı.
az kaldı yüreğime inecek elimde çocukla rezil oldum kızlar nolur bir bilen varsa yardım etsin , siteden 20 tllik birşey aldım sonra birsürü bilgi daha istediler yok kart fotokopisi yok kimlik vs vs .. 20tl den de geçtim üyeliği iptal edin diye mail attım 39dolar kesicez kartınız kullanımda değil dediler kapattırmıştım çünkü ... eğer 39 doları yatırıp iptal ettirmezsem 3ay ayda 160 tl kesilecekmiş .. bankayı yeniden aradım 20 tl nin dışında bir çekim olmadığını olamayacağını söylediler olsa bile faks çekin iptal edilir dediler,haksız hizmet aldım diye yollayacakmışız genelde iade ediliyormuş,neyse bunların üzerine o mail adresimi kapatıp siteye giriş yaptığımda invalid user ifadesini görünce rahatrlamıştım ama şimdi çok korktum of ya
tmm cnm iciniz rahat olsun ozaman sorun yok acıklamıslar güzelce benim arkadasta bu sekilde kazandı bişiler aradım ama mesgul heralde acmadı telini sanırım 5 tlye süpürgeydi saat filan hediyessi varmıs ayrıca adresini bulup kapısına geldiler kartı iptal etmesine ragmen ürünler eline gelmemesine ragmen gelip para istediler üyelik ücreti cart curt die vermeyince silah zoruyla almak istediler bu arada aylık aidatı varmıs sitenin oda birikmiş mahkemelikk oldular evine haciz geldi 8 sayfa gizlilik sözlesmesi varmıs okumams tabi hepsini neler cekti neler
az kaldı yüreğime inecek elimde çocukla rezil oldum kızlar nolur bir bilen varsa yardım etsin , siteden 20 tllik birşey aldım sonra birsürü bilgi daha istediler yok kart fotokopisi yok kimlik vs vs .. 20tl den de geçtim üyeliği iptal edin diye mail attım 39dolar kesicez kartınız kullanımda değil dediler kapattırmıştım çünkü ... eğer 39 doları yatırıp iptal ettirmezsem 3ay ayda 160 tl kesilecekmiş .. bankayı yeniden aradım 20 tl nin dışında bir çekim olmadığını olamayacağını söylediler olsa bile faks çekin iptal edilir dediler,haksız hizmet aldım diye yollayacakmışız genelde iade ediliyormuş,neyse bunların üzerine o mail adresimi kapatıp siteye giriş yaptığımda invalid user ifadesini görünce rahatrlamıştım ama şimdi çok korktum of ya
yok canım bişicik olmaz. Kredi kartını vermediysen. Ha versende kurtuluşu kolay ararsın bankayı kapatırsın korkutmaya gerek yok insanları. Adres versek tel. no versek nolur ? Bişicik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?