Evet üyelik ücretleri filan varmış.
Açık arttırma sitelerine üye olmayın Geçmiş olsun. Daha dikkatli olalım bundan sonra.
bu arada o sitede ki üyeliğinizi de iptal ettirin. İnternette araştırdım sorun olmasın kızlar.
Canım 39 dolar mış üyelik iptali. Onu verip kapatıyor insanlar. İyice araştır. Sen kredi kartı numaranı yazıp 20 TL ödeme yaptın mı?
canım iptal ettirmek için de para istiyorlar benim üyeliğim şu an aktif görünmüyor mailimi kapattığım için sizce ne olur durum ? bir de o arkadaşının başıına gelen olay da mı aynı siteden olmuş özgecim ?
ben arkadaşın başına gelen olayı anlamadım. Kartvizit olayından sonra tıklayıp bir siteye yönlendiriyor. Açık arttırma sitesi. Ona üye olup 20 TL lik telefon mu aldı ? Oralarını kaçırmısım.
kızlar bende rengi seçtim devam ettim.. Z ile başlayan site açıldı ama kapadım onu.Mail atmışlar az kaldı ıpad kazanmanızafalann napıcamm bişi gelirmi başıma .s
evet yazdım canımCanım 39 dolar mış üyelik iptali. Onu verip kapatıyor insanlar. İyice araştır. Sen kredi kartı numaranı yazıp 20 TL ödeme yaptın mı?
bende olayı tam anlamadım ama zaten o renk seçin yarışmasına bugün katıldım sadece ad soyad mail adresi filan yazdım..sonra ilerledim.işte bişeyi onaylarsam kartvizit gönderilecek filan yazdı..ama ben çıktım onaylamadan...bişeyde anlamadım..zaten kredi kartı nosuda vermedim..heralde bişey olmamıştır banada dimi?
bende olayı tam anlamadım ama zaten o renk seçin yarışmasına bugün katıldım sadece ad soyad mail adresi filan yazdım..sonra ilerledim.işte bişeyi onaylarsam kartvizit gönderilecek filan yazdı..ama ben çıktım onaylamadan...bişeyde anlamadım..zaten kredi kartı nosuda vermedim..heralde bişey olmamıştır banada dimi?
evet yazdım canım(( o iptal ücretini de başka karttan yatırın demişler ama sitelerd eokuduğuma göre o yeni kartlardan da bisürü çekim yapmışlar yani yılan hikayesi .... nasıl kurtulacağız bu işten daha önce başına gelen olduysa yazsın lütfen
evet yazdım canım(( o iptal ücretini de başka karttan yatırın demişler ama sitelerd eokuduğuma göre o yeni kartlardan da bisürü çekim yapmışlar yani yılan hikayesi .... nasıl kurtulacağız bu işten daha önce başına gelen olduysa yazsın lütfen
olmaz bebişim yönlendirdiği bi site var amacıda o siteye üye yapmak yani. O siteye üye olup esas adres verdiysen sorun olabilirdi bu şekilde birşey olmayacak.
Bu renk seç muhabbeti tuzağın ilk adımı biz yırttık.
Bende kazanmıştım bişi ama almadım tabi sadece uyeliğim duruyo sılınmıo oda
Ne zamandan beri üyesin ?
Üyelik ücretliymiş.
Borç çıkartmasınlar birde .
nasııı hıcbı bılgım yokkı onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?