canım bartuveannesi doğru sölüyor. davet ettiğin bir hesaptan kargo bedava olan kampanyalardan 5 tllik bir alışveriş yap kendi hesabına 20tl gelir. yada herhangi bir kampanyadan küçük tutarda alışveriş yap 7 tl kargo öde gene hesabına 20 tl gelsin. çekler geincede başka bir kampanyada kullanırsın.bende 10 tl yüklü bir hesap var istersen ihtiyacın olan bir şey varsa vereyim hesabı kullan. çek yüklenince gelen 20 tl yi de kullanırsın. bebişlere herşey feda olsun :)ya ben mama kullanmıyorum aslında ama madem kargo bedava aliyim, kullanan bir arkadaşıma veririm diye düşünmüştüm ama baksana resmen dalga geçiyolar.. kalsın almicam.. çok kızdım limangoya
renazcım limango arkadaş davetinden 20 lira değil 10 lira yüklüyo bilgine...
canım bartuveannesi doğru sölüyor. davet ettiğin bir hesaptan kargo bedava olan kampanyalardan 5 tllik bir alışveriş yap kendi hesabına 20tl gelir. yada herhangi bir kampanyadan küçük tutarda alışveriş yap 7 tl kargo öde gene hesabına 20 tl gelsin. çekler geincede başka bir kampanyada kullanırsın.bende 10 tl yüklü bir hesap var istersen ihtiyacın olan bir şey varsa vereyim hesabı kullan. çek yüklenince gelen 20 tl yi de kullanırsın. bebişlere herşey feda olsun :)
ilk defa birşy kazanmışım ama istemiyorum kargo ücreti var degilmi kızlar saat kazandınız diyor
netvariumdan
arkadaşlar çek topicinde ve farklı sitelerde dikkatimi çekti. şu morhipo alt limtisiz 15 tl çekler nasıl kazanılıyor. herkesde var. bilen varmı acaba
Site ismi vermek yasak mı değil mi bilmiyorum ,benim bildiklerim bunlarkızlarrrrr günaydınlarrrrsize birşey danışıcam..kapıda ödeme yapabileceğim bi alışveriş sitesi varmı? kredi kartı numarası vermeden yani...:26:
https://www.facebook.com/pages/Hobby-Home-Collection/156986831008732?ref=ts&sk=app_221460014534454
kızlar burda hangi nevresime oy vermiştiniz :18:
ben in love gri yi seçmiştim ama herkes ayrı ayrı seçti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?