Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya ben mama kullanmıyorum aslında ama madem kargo bedava aliyim, kullanan bir arkadaşıma veririm diye düşünmüştüm ama baksana resmen dalga geçiyolar.. kalsın almicam.. çok kızdım limangoya
canım bartuveannesi doğru sölüyor. davet ettiğin bir hesaptan kargo bedava olan kampanyalardan 5 tllik bir alışveriş yap kendi hesabına 20tl gelir. yada herhangi bir kampanyadan küçük tutarda alışveriş yap 7 tl kargo öde gene hesabına 20 tl gelsin. çekler geincede başka bir kampanyada kullanırsın.bende 10 tl yüklü bir hesap var istersen ihtiyacın olan bir şey varsa vereyim hesabı kullan. çek yüklenince gelen 20 tl yi de kullanırsın. bebişlere herşey feda olsun :)

renazcım limango arkadaş davetinden 20 lira değil 10 lira yüklüyo bilgine...

Nishev
Kaymaz tabanlı ve bakteri üretmeyen Prizma Romanzo 70*110 banyo paspas Kazanan üyemiz BERNA GÜLCAN olmuştur.Kendilerini tebrik eder iletişim bilgilerini ve TC no ile
info@nishev.com'a göndemelerini rica ederiz.Kazanamayan üyelerimiz üzülmesin çok kısa bir süre sonra yeni kampanyamız başlayacaktır.

Golden GOAT Keçi Sütü
Golden Goat Bebekleri Albümü Hazırlayalım...

Sevgili anneler, Golden Goat Türkiye olarak küçük bir bebek albümü hazırlamaya ve sayfamızda yayınlamaya karar verdik. Bunun için bebeğinizin fotoğrafını, ayını ve adını bize mail olarak göndermeniz yeterli.

Gönderimleriniz için mail adresimiz:goldengoat@goldengoat.com.tr

Mail adresimiz dışında gelen fotoğraflar düşük çözünürlükte olacağından yalnızca mail yoluyla gönderim yapmanızı rica ediyoruz.

Son gönderim tarihiniz 7 Mayıs Pazartesi...

Haydi anneler, bekliyoruz:)

Head & Shoulders Türkiye
Onlar, Head & Shoulders ile 3 saniyede herkesi büyülemeyi başardı ve Bobblehead’leri kazanan şanslı isim oldular! Bobblehead’ler, talihlilerimize gönderilmeye başlandı!

Douglas Parfümeri Türkiye
Hayatınızı güzelleştiren Douglas, annenizin hayatını da güzelleştirmeye devam ediyor...

4 - 10 Mayıs tarihleri arasında tüm Douglas mağazalarında bulunan özel standlarımızdaki parfümleri deneyerek, en az birinin hangi markaya ait olduğunu doğru tahmin edin, süpriz parfüm kazanma fırsatını yakalayın!

Doğru cevaplar mağazalarımızda gizli!

ya haklısın ama o şekilde yapmak bana pek etik gelmiyor. aslında eşiminde var limango hesabı ben davet ettim, onun hesabından bu çeki kullanıp kendi hesabıma hediye çek yükletebilirim ama dedim ya bana çok etik gelmiyo bile bile böyle bişey yapmak. hem milupada kargo bedava ama çek yükleyemiyodun, o zaman kargo istiyo. aman neyse boşver. bir şikayet yazısı döşerim ben şimdi oraya

arkadaşlar çek topicinde ve farklı sitelerde dikkatimi çekti. şu morhipo alt limtisiz 15 tl çekler nasıl kazanılıyor. herkesde var. bilen varmı acaba

kızlarrrrr günaydınlarrrrsize birşey danışıcam..kapıda ödeme yapabileceğim bi alışveriş sitesi varmı? kredi kartı numarası vermeden yani...:26:

Annemın banattan hedıyesı gelms anneme ulasamaynca kargoya gtrcklrms yarn almk gerekms annemın kımlıgıyle gtsm alablrmym.Bıde kolıde hangı hedıyeler var ck merak ettım

arkadaşlar çek topicinde ve farklı sitelerde dikkatimi çekti. şu morhipo alt limtisiz 15 tl çekler nasıl kazanılıyor. herkesde var. bilen varmı acaba

canım o üyelerin bazılarına yüklendi..şimdi ise yeni üye olanlara 2 günlük 10 lira yüklüyo morhipo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…