Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ozgeozge1907

aoktar kullanıcısından alıntı

ben in love gri yi seçmiştim ama herkes ayrı ayrı seçti sanırım
valla 2 3 kız burdan en son kahve yuvarlak desenli olana vermiştik oy .

Bugün, 11:50
aoktar

kararsız kaldım, bi adresten birine, diğerinden ötekine verdim sağolun kızlar

https://www.facebook.com/RemingtonTurkiye

REMINGTON EPİLATÖR SAHİBİ OLMAK İSTER MİSİNİZ?!!!
Bahar geldi, tüylerden kurtulma zamanı da...! Aloe Vera'lı masaj parmaklarına sahip Remington Epilatör serisini keşfedin!

Ayrıca REMINGTON TÜRKİYE facebook sayfamızı 1-7 Mayıs 2012 tarihleri arasında beğenenler arasından bir kişiye Remington EP6020 Epilatör HEDİYE ediyoruz!

Yurtiçi Kargo’nun Çocukların Şehirleri Resim Yarışması Kazananları
3 Mayıs 2012 Perşembe, 12:03 · tarihinde Yurtiçi Kargo tarafından eklendi
1 - 3. SINIF KATEGORİSİ KAZANANLARI
Şengül Dağdelen - iPad2
Şükran Umut - Play Station 3
Zarife Müftüoğlu - Bisiklet
4 - 6. SINIF KATEGORİSİ KAZANANLARI
Gonca Gül - iPad2
Seval Ayaltı - Play Station 3
Hüseyin Coşkun - Bisiklet
7 - 8. SINIF KATEGORİSİ KAZANANLARI
Ahmet Baykal - iPad2
İlhan Umut - Play Station 3
Hüseyin Durmaz - Bisiklet

*TEŞVİK ÖDÜLÜ KAZANANLARI
Emin Akçadağ
Yeliz Doğruluk
Meral Uysal
Hafize Karav
İlhan Umut
Samet Sane
Selda Boyraz
İpek Erfa
Seval Ayaltı
Kasım Karav
Hatice İnan

Dermoda Dermokozmetik
https://www.facebook.com/dermodadermokozmetik
HEDİYE ZAMANI !
Değerli Ziyaretçilerimiz,

Gördüğünüz bu fotoğrafı beğenen, paylaşan ve EN ÖNEMLİSİ, Annesi hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşan 1 kişiye 1 Adet Vichy 3İN1 Demaquillant Integrad One Step Cleanser AYRICA 1 Kişiye 1 Adet Bioderma Güneş (Plaj) çantası hediye ediyoruz.

Yapmanız gereken çok basit! Gördüğünüz bu fotoğrafı beğenip, paylaşıp Anneniz hakkında duygu ve düşüncelerinizipaylaşmanız yeterli. 14 Mayıs 2012 günü 19:00 'a kadar katılabilirsiniz. Hediye çekilişimizin sonucu 15 Mayıs 2012 günü açıklanacaktır.

kızlar trendyol dan 20 tl çek vermişler isteyen varsa vereyim ama kod numarasını nasıl bulacagım
birde modagram kargo bedava

arkadaşlar morhipoya üye oldum 10 tl çek verdi ama hasabımda çek kodu yok kullanamaıyorum bana yardım edermisiniz nasıl yüklenecek anlamadım kod yok

Sitden çıkış yap sonra mailine gelen çek linkini basıp siteye girşi yaptıktan sonra ana sayfaya gidince ir sayfa açılacak görceksin.Sanırım biraz karışık oldu :)

kızlar bu arada dove ürünlerinde trendyol çek şifresi çıkıyormuş.75 lira üzeri alışverişlerde geçerli 10 lira çek kodu...bilginiz olsun.hatta lazım olmayan olursa alabilirim bugün için ama..

Kızlar ALTINCI CADDE COM'da sadece bu öğlen 12.00-15.00 arası Kargo Bedavaymış sizlerde bir bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…