Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

6. YARIŞMA SORUSU: En çok satılan, ödüllü süpürge BORA, yurtiçi ve yurt dışında hangi ödülleri almıştır?

arnica nın cevabını

14 farklı kategoriden ürünler Design Turkey 2010 kapsamında değerlendirmeye alındı. Bu değerlendirmeler sonucunda elektrikli ev cihazları kategorisinde Arnica, yeni su filtreli süpürgesi Bora ile “Üstün Tasarım” ödülü almaya hak kazandı.

olarak buldum ama... yurtiçi yurtdışı sanki birden fazla ödül almış gibi sorulmuş..:44::44:

siz ne yaptınız?

kızlar markafoni avea çekleriyle aldıklarınız geldimi benim sadece 2 siparişim geldi 1i iptal oldu 4 tanesi daha sipariş verildi dio yaa nasıl siteyse bi göndermedi gitti sözde 26/04 son gündü

toplam 2 tane almıştım 2 kodla..
biri iptal edilmiş onun yerinede 25(alt limit yk)avea çek ve 20 de hediye çek vermişler..
diğeride geldi sorun yok..

Avrupa Birliği Tasarım Ajansı tarafından İtalya'da düzenlenen A'design Award & Competition ev aletleri kategorisinde tasarım ödülü.
Design Turkey tarafından da 2010 yılında üstün tasarım ödülü.

ben bunu buldum.

Dük Jackpot Yarışması başlıyor! 1 Haziran’a kadar süren Dük Jackpot yarışmasında en yüksek ortalamayı tutturan ilk üç kişi Dük Kravat’tan harika bir kravat kazanıyor. Daha çok oynamak için daha çok paylaşın, şansınızı katlayın!

apps.facebook.com/dukjackpot

Eki Görüntüle 405841

kkızlar bizim mutfaktan aldıgımız 50 tl çekleri kullananınız var mı .. ? nasıl kullandınız ?

Trendyol | Facebook

Mel by Melissa'dan şık ve sevimli bir sandalet kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Görseldeki hediye sandaleti trendyol blog'da son bir hafta içerisinde yayınladığımız postlardan birinin içerisine sakladık! Hediye ÜRÜNÜN ADINI ve blogumuzda saklı olduğu BLOGPOSTUN ADINI yarisma@trendyol.com'a mail atan 25. kişi görseldeki sandaleti kazanıyor! İyi şanslar :)

PopTakiP'ten Muhteşem İki Albüm!!!

01 Mayıs - 06 Mayıs tarihleri arasında PopTakiP sayfasını beğen ve bu resmi zaman tünelinde paylaş, çekiliş hakkı kazan ve bu değerli albümlerden birini kazanma şansını yakala.

Kampanya Detayları:
1- Bu kampanyaya katılmak için PopTakiP sayfasını beğenmek ve bu resmi zaman tünelinizde paylaşmanız gerekmektedir.
2- Resme zaman tünelinde paylaşanlar ve sayfayı beğenenler arasından yapılacak çekilişle 1. kişi Ajda Pekkan Farkın Bu Albümü 2. kişi Murat Boz Aşklarım Büyük Benden albümü kazanacaktır.
3- Katılım belirlenen tarihlerde yapılarak kazanan talihli 7 Mayıs'ta sayfamızdan açıklanacaktır.
4- Kazanan kişiye hediyesi kargo ile gönderilecektir ve kargo ücretleri tarafımıza aittir.
5- Kampanyada bir kişi sadece bir albüm kazanabilir. İki albüm de tek katılımcıya verilmeyecektir.

Katılım Linki: PopTakiP | Facebook

Pratikev.com
Sayın Pratikev Takipçileri;

Çekiliş süremiz sona ermiştir. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.
Çekiliş sonucu gün içinde duyurulacaktır.

Saygılarımızla;
Pratikev

Kızlar dün de sormuştum ama ilgililer görmedi sanırım
Dilek's Shoes'dan kazananlar adres bilgisi için falan geri dönüş aldı mı?

Bir de Markafoni kadınlar ne ister çeki kazananlardan hesaba yüklü çekleriyle birleştirmeyi deneyen oldu mu?

Vekon - İnşaat Malzemeleri - Pendik, Turkey | Facebook

Vekon mini testini çözenlerden 1., 5., 15., 25. ve 35. kişiye dijital fotoğraf çerçevesi bizden. Ayrıca, testi çözen herkese YEM Turkey Build Yapı Fuarı'na ücretsiz davetiyesi de diğer hediyemiz. Ödülünüz veya fuar davetiyeniz, size fuar alanındaki standımızda teslim edilecektir. Yapı Fuarı'nda Vekon Süper Pratik Yaşam Üniteleri'ni yakından görebilir ve Fuar Hatırası köşemizde fotoğrafınızı çektirebilirsiniz.

Garnier Türkiye - Duvar | Facebook
.KOZMETİK DÜNYAMDAN ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ!
SAYFAMIZI BEĞEN!
KAMPANYAYI PAYLAŞ!
''ANNEME ÇOK YAKIŞIR'' DİYE YORUM BIRAK VE
DAHA ÖNCE SAYFAMIZI BEĞENMEMİŞ 10 YENİ ARKADAŞINA SAYFAMIZI VE YORUMUNU BEĞENDİR.
ÇEKİLİŞE KATIL KAZAN!
30.04.2012 DE BAŞLAYIP 11.05.2012 TARİHİNDE SONA ERECEKTİR.

bunun linki nasıl garnier türkiye olarak çıkıyor anlamadım, kozmetik dünyam diye bir sayfaya ait..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…