kızlar eko halının cevabı arastırdım buldum buyrun = 1. Resim = makine halısı: Lima: 2227 beyaz pembe
%100 mikro polyester, hav yüksekliği 50 mm, ağırlık 4000 gr/m2
2. Resim = el halısı: Istanbul: 34-11 açık kahve
80x150 - 80x300 - 130x190 - 160x230 - 200x290
%100 doğal malzeme ile üretilen istanbul, hem modern hem de klasik halı ihtiyaçlarını karşılayan desen çeşitliliğine sahiptir. Istanbul’u diğer makina halılarından ayırt eden özelliği, yoğun el emeği katkısıdır.
* ürünler makina halısı olmalarına rağmen özel el yapımı teknikler içermektedir.
3. Resim = bebek ve çocuk halısı: Disney çocuk ve bebek: 162 minnie
100x150 - 120x180 - 140x200
lisanslı olarak üretilen disney çocuk ve bebek halıları, winnie the pooh, tiger, ıor, mickey, minnie, donald dock ve cars karakterlerinden oluşmaktadır. Akrilik kullanılarak hand tuft tekniği ile üretilen halıdır. Disney halılar, insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermediğine dair uluslararası 'tekstilde güven belgesi'ne sahiptir.
(%100 sentetik elyaf / el tuft halı / akrilik & polyester / hav yüksekliği 1,6 cm) inş ben kazanrımmm
kızlar eko halının cevabı arastırdım buldum buyrun = 1. resim = Makine Halısı: Lima: 2227 Beyaz Pembe
%100 Mikro Polyester, Hav Yüksekliği 50 mm, Ağırlık 4000 gr/m2
2. resim = El Halısı: İstanbul: 34-11 Açık Kahve
80x150 - 80x300 - 130x190 - 160x230 - 200x290
%100 doğal malzeme ile üretilen İstanbul, hem modern hem de klasik halı ihtiyaçlarını karşılayan desen çeşitliliğine sahiptir. İstanbul’u diğer makina halılarından ayırt eden özelliği, yoğun el emeği katkısıdır.
* Ürünler Makina halısı olmalarına rağmen özel el yapımı teknikler içermektedir.
3. resim = Bebek ve Çocuk Halısı: Disney Çocuk ve Bebek: 162 Minnie
100x150 - 120x180 - 140x200
Lisanslı olarak üretilen Disney çocuk ve bebek halıları, Winnie the Pooh, Tiger, Ior, Mickey, Minnie, Donald Dock ve Cars karakterlerinden oluşmaktadır. Akrilik kullanılarak hand tuft tekniği ile üretilen halıdır. Disney halılar, insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermediğine dair uluslararası 'tekstilde güven belgesi'ne sahiptir.
(%100 Sentetik Elyaf / El Tuft Halı / Akrilik & Polyester / Hav Yüksekliği 1,6 cm) inş ben kazanrımmm
rexonanın uygulaması bugün sondu belki ondan çalışmıyordur :26:
[h=6]ROMAN
[/h][h=6]CUMA yarışmamız başladı! Şifre www.roman.com.tr de bir ürünün ayrıntılarında saklı! Şifrenin yerini bulup bize sosyalmedya@roman.com.tr den cumartesi sabahı saat 08:00 a kadar YARIŞMA başlığı ile mail olarak yollayan bir kişi www.roman.com.tr de kullanmak üzere 50TL lik indirim çeki kazanıyor! Unutmayın kazanmak için üyelik şart! Yarışmamızı paylaşmayı da unutmayın![/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?