Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kanz Türkiye
Hadi çocuklar, büyükler! Kendi kombinasyonunuzu yaratın anında %10 indirim kazanın. Ayrıca kampanya sonunda seçilecek 10 kişi All forkids dergisi moda çekiminin yıldızı olacak. Katılmak için tıklayın;

kızlar bu sepeteindir.com dan mail gelmiş bugüne özel yaptığınız bütün alışverişlerde 50tl hediye çeki veriyoruz demişler. ama ben burdan hiç alışveriş yapmadım 1tl lik ürünlerde var. ne ki bu bilen varmı?

Gondol
Bugün Bol Bol Gondol Yarışma günü!

Saat 15.00’da Twitter'dan soracağımız soruya #bolbolgondol etiketiyle doğru cevabı siz verin, Gondol'un sürpriz hediyesini siz kapın! Gondol'u Twitter'dan takip etmeyi de unutmayın! :)

https://twitter.com/#!/GondolPlastic

Kızlar benimde şimdi flormardan oje ve oje kurutucu spreyim geldi. Anneler günü yaklaşmasına rağmen doğru düzgün çekiliş yok yaa

şikayetvar da hakkında pek açıcı şeyler yok açıkcası ,bir bakın isterseniz

Morjeemoda dan battaniyem geldi çok beğendim ve kazandığımı bilmiyordum bile . Ay çok mutlu oldum çok güzel ya

Evim.net
Değerli Üyelerimiz ; 16:30 ‘da başlayacak saklambaç yarışmamızı kaçırmayın :)

Misedor "HAYATINIZIN İŞ FIRSATI" (Resmi Kurumsal Sayfa)
Sayın Yasemin GÜNER , Sayın ; Meryem Pırlant AKIN, Sayın Şans MELEĞİNİZ BİZDEN GERDANLIK SETİ KAZANDI.
Sayın Misedor HÜRRİYET ve Sayın Zehra KULBİLGE de SAYFAMIZI SEVDİKLERİ İLE PAYLAŞTIKLARI İÇİN BİZDEN ÇOK ŞIK SÜPRİZ BİR YÜZÜK KAZANDILAR .. KENDİLERİNİ TEBRİK EDERİZ..
www.misedor.com.tr

Modahill
Beğenin Paylaşın Kazananlar 04.05.2012 Tarihinde Açıklanacaktır.

Yedigün
AŞAĞIDAKİ CÜMLEYİ TAMAMLAYAN 3 ŞANSLI KİŞİ BUGÜN AFM'den ÇİFT KİŞİLİK SİNEMA BİLETİ KAZANACAK! HEMEN YORUMUNU BIRAK, ŞANSINI DENE! :) Kazananlar 17.00'da sayfamızda!

"Yedigün'le Cuma bir başka güzel çünkü hem ___________ hem de ________________." :)

Electrolux Türkiye
Dün gece (3 Mayıs) sonlanan Electrolux Silicon Fırın Eldiveni kampanyamızın kazananları belli olmuştur. Kendilerini tebrik ederiz. Kazananların isim soyad, telefon ve kargo için adres bilgilerini sayfamızın mesaj bölümünden bize ulaştırmalarını rica ederiz. Ürünlerin kargolaması önümüzdeki hafta içi yapılacaktır. Kargo ücretini Electrolux ödeyecektir. Kazananların isimlerini aşağıda bulabilirsiniz;

Yelda Köylü
Senem Ağırantaş
Hayriye Özkılınç
Cenk Dirim
Murat Güzey
Sude Naz
Hatice Boyraz
Özlem Çağlar Darcı
Bahar Çakmak
Aynur Türkgülü

Alacaknevar
‎02-03.05.2012 Tarihli yarışmamız sonuçlanmıştır.
Katılan herkese teşekkür ederiz.

Kazanan Takipçimiz
-Emin Taşdemir

Kazanan üyelerimizin alacaknevar.com sitemizdeki üye olduğu e-mail adresini, teslimat adresini ve telefon numarasını bize Facebook aracılığı ile özel mesaj olarak bildirmesini rica ederiz. Eğer alacanevar.com sitemize üye değilseniz üye olarak üye olduğunuz e-mail adresini gönderiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…