Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

of of geldim geleli hiçbirşey kazanamıyorum ya ben bu ne

daybuyday 25 tl hediye çeki var kodunu yazıyorum kim kullanırsa

EVDBD25

Hobby Home Collection
Bugün saat 17.00’de Her Hafta Bir Nevresim yarışmamızın şanslı ismi belli oluyor! Takipte kalın, kazanan isim siz olabilirsiniz…

Daybuyday üyelerine evmanyadan 25 tl çek verıyor fakat 100 alt lımıtlı evmanyada kullanılmak adına... Herkese geldimi bilmiyorum mailleri kontrol edin kızlar.

GOLDSTORE..

Ayın Sorusu

» Bu ayın sorusuna doğru cevap veren her 500. kişiye Mücevher Kutusu Goldstore' den hediye.

Tamamen renksiz/beyaz. En beyaz ve en nadir renk sınıfından pırlanta aşağıdakilerden hangisidir?

A) G-H
B) F
C) D
D) E

Nisan Ayı Doğru Cevabı: (A)
Nisan Ayı Talihlileri:
Gülsüm Pirinci - Ağrı, Hasan Akkuş - Kayseri, Filiz Kaya - İstanbul, Neşe Demirci - Aydın, Mustafa Kıransoy - Zonguldak

İşte beklenen an: Fissler "Benim Annem Her Zaman Mükemmel" başlıyor!
Yemek yapmayı daha küçük bir çocukken annemizi izleyerek, kimi zaman ona yardım ederek öğrendik. Şimdi sıra annelerimizden öğrendiklerimizi uygulamaya geldi…
Annenizden öğrendiğiniz en özel yemeği, yine anneniz için hazırlayarak fotoğrafı ve Anneler Günü mesajınızla birlikte fisslerturkiye@gmail.com adresine göndererek "Benim Annem Her Zaman Mükemmel" etkinliğine katılabilirsiniz.
Fissler jürisinin seçeceği birincinin ödülü ise annelerimiz kadar özel: Fissler'in henüz Türkiye'de satılmayan Vitavit Premium Dekor düdüklü tenceresi "Benim Annem Her Zaman Mükemmel"in birincisinin olacak.
Fissler'in sürprizleri bununla da sınırlı değil: Daha fazlası için takipte kalın…

Kızlat markmost kargo bedava verıyor sanırım markafoniye ama fırsatı yakala dedim olmadı

Trendyol Geleneksel Cuma Yarışmamız

Burak Ergin, Dalya Cingöz, Çiğdem Aktaş, Seda Boncuk, Kübra Özenç 20 TL değerinde hediye çeki kazandınız, tebrikler! trendyol’da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…