Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hobby Home Collection
Bu hafta Hobby Home Collection'dan harika bir nevresim takımı kazanan şanslı ismimiz "Serap Sever"

Hobby Home Collection
Bu hafta Hobby Home Collection'dan harika bir nevresim takımı kazanan şanslı ismimiz "Serap Sever"

Hediyesini iyi günlerde kullanmasını dileriz...

Ne kadar sevimsiz etiketler girilmiş öyle. Bir etiket girdiğinizde kimin tarafından girildiğini görmediğimizi mi düşünüyorsunuz. Temizledim. Makul işe yaracak konu ile ilgili etiket girmek isteyen buyursun..

Yarışmaya Hazır mısınız? Beğen, paylaş, kazan!

En değerli varlığımız annelerimize “Anneler Günü” Hediyesi bizden!
Aşağıdaki resmi beğenip, paylaşan 1 kişi “Anneler Gününe Özel Hediyemiz Narenciye Sıkacağı” kazanıyor.
Yarışma süresi 07.05.2012 Pazartesi günü saat 14:00'da sonlanacaktır.
Kazanan kişi, beğenip paylaşan kullanıcılar arasından random.org'ta yapılacak çekiliş ile belirlenecektir.
Birden fazla paylaşım ve yorum yapan kullanıcılar çekilişe 1 kere katılacaktır.

İyi eğlenceler!

https://www.facebook.com/arkomen?sk=app_222968761145782#!/Indirdik.com

kızlar limangodan 10 tl kazanma fırsatını öğrendım ama ziyaretciler tavan yapar bılmeyen varsa özelden yazsın söyleyeyim

Kızlar buraya yazıyorum nede olsa bu limangonun yaptığı bir fırsat Limangoya Maxımum davetıyle uye olmanız gerekıyor ben az önce ıkı hesabımdan oldum ıkısınede 10 tl vermiş oldu sizde bir deneyin

Kozmetikcim
Arçelik Valso doğrayıcı K 163 Kazanan Şanlı Üyemiz Sayın Esra Deniz. Tebrik ederiz.Lütfen iletişim bilgilerinizi bilgi@kozmetikcim.com mail adresimize mail atınız.
İyi günlerde kullanınız.

Kometikcim.com u takip edin surpriz hediye ve fırsatları kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…