Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

explorer , şifreyi görebiliyormusun, ben genelde mozilla kullanyorm

BEn görebiliyorum,crome kullanıyoorum ben.Explorer şmdi denedim oldu.Adımlarıda yazıyım.ilk önce anneler günü uygulamasını açıyosun.İçerik güvenilir değil görüntülensinmi gibi bişiler diyo bilgisayar.Sonra engellenen içeriği görüntüleye tıkla.Güvenlik uyarısı çıkacak ona hayır de.Böyle çıkıyor resim.

https://www.facebook.com/vakifbank/app_320126628059520 kızlar katıldınız mı buna?? tc kimlik no istiyo tırstımm :18::18: bilinen bi yer ama yinede tırsıyorum ben ya siz yazdınızmı tc. nizi

Ben katılmadım ..Eki Görüntüle 407945

Gondol
Gondol’la En Süper Anneler!

7, 9, 11, 13 Mayıs tarihlerinde Gondol Plastik | Anasayfa sitemizde biricik annelerimiz için her güne özel bir "Anneler Günü" mesajı yerleştireceğiz. Sizin yapmanız gereken ise 7 Mayıs'ta başlayacağımız yarışmamızda her kelimesi farklı yerlerde olan bu mesajı tamamlayıp gondolplastic@gmail.com adresimize e-posta atmak. Mesajı doğru tamamlayıp, gönderen ilk 20 kişi bizden, Anneler Gününe özel harika bir hediye kazanacak! Pazartesi görüşmek üzere... :)

Vera Giyim Eşarp
Toplam 60 TL lik hediye çeki hediye ediyoruz...
Kampanyaya katılmak için acele edin...

Kızlar Bugün hıdırellez! Bu gece 12:00'ye kadar gül ağacının altına dileklerinizi çizmeyi unutmayın! benim gibi etrafınızda gül ağacı yoksa, balkona gönlümden ne geçiyorsa resimleyip koyuyorum, sabah da topluyorum.

Cp Türkiye
Finale katılma hakkı kazanan finalistleri ve yedek finalistleri açıklıyoruz.
6 Mayıs 13:00’a kadar iletişim kurulamayan finalistlerin olması durumunda yedek finalistlerle devam edilecektir.

Finalistler:
Birsen Gürbüz
Canan Kanlıer
Cemile Okşar
Erkan Ayatalay
Habibe Akçay
Hacer Şahin
Hüsnü Yakabasan
Nurcan Gürhan
Salim Temel
Sefika Gunyel
Turgay Günaydın

Yedek finalistler :
Asuman Özdil
Dilek Kanbur
İrem İncel
Kader Karalar
Levent Kocaalan
Yasemen Aydın

webdensiparis.com
‎3 Mayıs 2012 Perşembe günü Beğen | paylaş Kazan kampanyasına katılarak Arçelik Kettle Kazanan 3 şanşlı takipçilerimiz ;

1-Leman Özkan
2-Murat Avcı
3-Nebahat Ertuğ

Kendilerinizi tebrik ediyoruz.Kazanan talihlilerimize hediyelerinin gönderilebilmesi için iletişim bilgilerini info@webdensiparis.com adresine göndermelerini rica ediyoruz ...

hıdırellez için ya gül yok etrafda balkonda kabul olurmu bulamaa çalışayım kocişle

bir bebek çizecegim birde kocaman türk lirası huzurum resmi çizilmiyor parada huzurun içide demi ama

hıdırellez için ya gül yok etrafda balkonda kabul olurmu bulamaa çalışayım kocişle

bir bebek çizecegim birde kocaman türk lirası huzurum resmi çizilmiyor parada huzurun içide demi ama

ben kağıtlara dileklerimi çizdim onları katlayıpta mı asıcam gül dalına, :44:
birde kağıtlara dileklerimizi yazsak olur mu . bilenler söylesin lütfennn akşam ezanından sonra dilekler asılmaya başlanıyormuş

Biz gül ağacının alt taraflarına doğru katlamadan koyuyorduk, bazen de gül ağacının dibine rüzgardan uçmasın diye toprak serpiyorduk, yere koyuyorduk.Balkona koyarken para da koyarız ertesi sabah parayı alarak cüzdanımızda seneye hıdırelleze kadar saklayıp bereket olsun diye. Arkadaşlarım yazılacak yer değil biliyorum, ama batıl da olsa paylaşmak istedim.

Dermoda Dermokozmetik
‎1 kişiye 1 Adet Vichy 3İN1 Demaquillant Integrad One Step Cleanser AYRICA 1 Kişiye 1 Adet Bioderma Güneş (Plaj) çantası HEDİYE yarışması devam ediyor. FIRSATI KAÇIRMAYIN !

Kervan
‎'Anneler Günü' için yarışma ve bol hediye çeki:) geri sayım başladı...Sayfamızı beğenenler ve yeni beğenecekler hazır olun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…