Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr ..daybudayda kargobedava günüsü eşime bi t shirt almıştım ..gelmeyince işkillendim bide baktım iptal olmuşş ..çekimi geri yüklemişler ..bitanede 10 tl lik yine var (kodunu yazmışlar)..şimdi soru 1: üzerine ödediğim miktar kartıma iade olmuşmudurr?? soru 2: hediye verdikleri çekin kodunu başka hesapta kullansam noluurr?? bu ikisini istiyorumm :)
bu arada bende hıdırlellez dileğimi güzeeelcene bi kağıda çizdim ve astım gül dalına duamıda ettim Allaha ..inşallah dileklerimiz en kısa sürede hayırlısıyla gerçekleşir:

dogru tabi size de calıssın die teknigini yazmıstım zaten ama iyilige verdigin cevap buysa diyecek bişi yok

İyilik yaptın tekniği verdin sağol belki bazı arkadaşlarımınızın işine yaramıştır ama sürekli tekniği verdim deyip te isyan etmen doğru değil.Burda birbirimizin kazanması için yeri geliyo tüyolar veriyoruz,birşeyler duyduysak paylaşıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…