Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

coskun etin yarışması bana çok saçma geldi,
bu sorunun net bir doğru cevabı yoktur ki her kesin annesi farklı birşey söyler. sayfalarına yazmaya çalıştım ama yasaklımı neyim yazamıyorum.
anlamadım yazabilsem.

bizde gül ağacının dibine taşla dizerek dileğimizi yada çizerek yapıyoruz kızlar

buraya yazmayın arkadaslar tc nizi kullanıcı sözleşmesini okudum kart basvurusu saylıyor ve size kredi kartı cıkartılıyor.. dikkatli olun..

yooo kart çıkartılmıyor isteyenler kart başvurusu yapıp onaylandıktan sonra 10 çekiliş hakkı daha kazanıyor
yani bu çekilişi facebooktan katıldın diye size kredi kartı çıkarmıyorlar sen istersen gidip başvuruyosun

[h=6]GÜNÜN SON YARIŞMASI BAŞLIYORRRR...

Aşağıdaki Sorunun Cevabını incetopuk@yahoo.com ‘a Gönderen Her 50. Kişi, Aşağıdaki ÇANTA' yı Kazanıyor…

SORU: Trendyol 'daki İNCETOPUK Butiğimizde "2YITA0035" ve "2YITA0074" Kodlu Ürünlerin İsimleri Nelerdir?

Butiğe Ulaşmak İçin Tıklayın : İnce Topuk

Sonuçlar Saat 23 : 30 ' da Burada ... Herkese Bol Şanslar !!!!![/h]

Favori renginizi seçiniz

Kızlar bu yarışmaya daha önce katılıp mail alan var mı? Daha önce son 3e kaldınız diye birçok kişiye mail
atmışlardı, şimdi de kazandınız falan diyo. Engellesem mi napsam bilemedim,,, hiç güvenmedim bunlara

Son düzenleme:

cevabını bulan varmı :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…