Coşkun Et sayfasından En Lezzetli Anneler Günü uygulamasına girerek soruya doğru cevap veren ve formu doldurak King Mutfak Robotu ve ayrıca mutfak önlüğü kazanan talihliler aşağıdaki gibidir. Kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Devam eden kampanyamız için Coşkun Et - Anneler Günü | Facebook linkine tıklayabilirsiniz.
■04.04.2012
Doğru Cevap: Annen sana kurban olsun!
Kazan Kişi : Yasemin ATEŞ
https://www.facebook.com/vakifbank/app_320126628059520 kızlar katıldınız mı buna?? tc kimlik no istiyo tırstımm :18::18: bilinen bi yer ama yinede tırsıyorum ben ya siz yazdınızmı tc. nizi
buraya yazmayın arkadaslar tc nizi kullanıcı sözleşmesini okudum kart basvurusu saylıyor ve size kredi kartı cıkartılıyor.. dikkatli olun..
buraya yazmayın arkadaslar tc nizi kullanıcı sözleşmesini okudum kart basvurusu saylıyor ve size kredi kartı cıkartılıyor.. dikkatli olun..
günaydınnnn renazzzz burda hava kapalııııııı mutluluk yok
[h=6]GÜNÜN SON YARIŞMASI BAŞLIYORRRR...
Aşağıdaki Sorunun Cevabını incetopuk@yahoo.com ‘a Gönderen Her 50. Kişi, Aşağıdaki ÇANTA' yı Kazanıyor…
SORU: Trendyol 'daki İNCETOPUK Butiğimizde "2YITA0035" ve "2YITA0074" Kodlu Ürünlerin İsimleri Nelerdir?
Butiğe Ulaşmak İçin Tıklayın : İnce Topuk
Sonuçlar Saat 23 : 30 ' da Burada ... Herkese Bol Şanslar !!!!![/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?