Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nestlé Pure Life ile Baharla Hareketlen uygulamamızda sürpriz hediyeler sizi bekliyor!
Siz de uygulamamıza girin; ister Nestlé Pure Life ile Hidrasyon aktivitelerinden dilediğinizi seçip kayıt yaptırın, ister Nestlé Pure Life ile Su Hareketi’ne katılıp profilinizi renklendirin!
https://www.facebook.com/nestlepurelifetr

Banat temizlik setim geldiiiii Amaaa ben hiç sevmem temizlik yapmayyııııı neycem ben bunca bezi fırçayı acabaa:26::26:

Aoktarın maşallahı var
Bu arada Filiz81 paylaşımların için çok sağol cnm.Ellerin dert görmesinEki Görüntüle 409231
Paylaşım yapan diğer arkadaşların da tabi..Eki Görüntüle 409234

Çok Sağol canım.Seninde ellerin dert görmesin. kazananlara tebrikler.Bu kadar paylaşım yapan insan bir kibrit çöpü kazanmaz mı? şansızlığımamı yanayım, ne yapayım bilmem. kendime küstüm

Ödüllü Soru
Sence aşk kaç beden giyer? Hemen banat@baseiletisim.com adresine adın, soyadın, telefonun ve adresini mail olarak yolla, Banat'tan 11 Mayıs'ta İTÜFEST kapsamında yapılacak Hadise konserine 2 kişilik davetiye kazanma şansı yakala!

turkcell superonline den 50 tl çeki kazanmışım şimdi gördüm vallaha. bende hiç kazananlara bakmadn soruyu cevaplayıp göndere bastım.
yalnız 1 kere kazanabilirsiniz yazınca dank etti.
ayrıca haber veren arkadaşlarada teşekkür ederim.
inşallaha herkes kazanır

Çok Sağol canım.Seninde ellerin dert görmesin. kazananlara tebrikler.Bu kadar paylaşım yapan insan bir kibrit çöpü kazanmaz mı? şansızlığımamı yanayım, ne yapayım bilmem. kendime küstüm

Bir hesaptan katılıyorsan kazanma şansı zor oluyo cnm..

Yalnızca 1 kez kazanabilirsiniz yazısını görmek çok güzel. Umarım kazanamayan arkadaşlar da kazanır biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…