Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:44::44::44::44:

Yarışmaya katılmak için 14 Nisan 2012 – 7 Mayıs 2012 tarihleri arasında “Benim annem de süper çünkü...''cümlesini kendi duygularınızla ifade ederek tamamlayıp, ad/soyadı, telefon numarası / e-mail açık adresi ile birlikte yazışma adreslerimize e-posta olarak göndermeniz yeterlidir. Seçici kurul tarafından belirlenecek en güzel 100 cümlenin sahibi Braun Ütü TexStyle3 340 kazanacak ve hediyeler yarışmayı kazananlara 13 Mayıs 2012, tarihine kadar ulaşacak şekilde karo ile gönderilecektir.

Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz.
ailedostu@adese.com.tr

Bugün sonmuş.kAtıldım ben inşallah kabul edilir

kızlar bu 50 TL çek olayında msjı ilk yazanlaramı veriyorlar.
yoksa çekilişle felanmı veriyorlar anlamadım...

arkadaşlar daha önce yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım. markmost sitesi saaat başı ilk 10 kişiye markafoni kargo bedava çeki veriyor. bilgilerinize

LÜTFEN OKUYUN !!!
"Geçen yıllarda Ankara Damızlık Süt Sığırı Yetiştirici Birliği Başkanı Cengizhan Yorulmaz, Dünya Süt Günü’nde herkesi ürpertecek açıklamalar yaptı. Yorulmaz, “Türkiye’ye ‘mama’ adı altında binlerce ton süt tozu giriyor. Çocuklarımıza taze süt diye süt tozu içiriyoruz. Raflardaki sütün yüzde 80’inde süt tozu kullanılıyor. Uzun ömürlü sütler, yoğurtlar, peynirler ve dondurmaların çoğu süt tozundan yapılıyor!” dedi. Durum bu kadar vahim. Türkiye’de sütçülük 2007’nin sonunda krize girdi. Krizin nedeni dünyadaki süt tozlarında çıkan melamin adlı madde. Özellikle Çin’deki süt tozlarında, kansere sebep olabilen melamin çıkmasından sonra Avrupa Birliği’nde süt tozu tüketimi durduruldu. Bunun üzerine Avrupa’da süt tozu stokları arttı ve bunlar bir yolla Türkiye’ye getirildi. Süt ithalatı yapmak yasak ama süt tozu ithal etmek yasak değil. Yine Cengizhan Yorulmaz’dan aktarayım: “Türkiye’ye süt tozu giriyor. Hem de ciddi anlamda. Bakanlık, Dahili İşleme Rejimi adı altında 17 bin ton süt tozu girdiğini söylüyor. Bu miktarı Gümrük Birliği Anlaşması’ndan dolayı zorunlu olarak alıyoruz. Yani 17 bin ton süt tozu resmi olarak alındı. 57 bin ton da resmi olarak ‘hayvan maması’ adı altında alındı. Ben Türkiye’de hiçbir üretici bilmiyorum ki mamayla buzağı beslesin. Ya da 57 bin ton kedi köpek mamasının Türkiye’de işi ne? Ama üzerinde ‘mama’ yazısı olduğunda ithalatta bir sınırlama yok. İşte mama adı altında süt tozu getiriyorlar. Sonra bundan süt yapıp bize satıyorlar. Taze süt diye süt tozu içiriyorlar. Çevrenizdeki insanlara da sorun, kimse marketlerden aldığı sütte, yoğurtta, peynirde eski damak tadını bulamıyor. Toplum yoğurt yemekten tiksinir hale geldi. Yoğurt tüketimi ciddi anlamda düştü. Çünkü katkı çok.”
KAYNAK: Slow Food Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…