yeni mesaaaaaaaaj
coşkun et in sorusu ve cvbı..
soru;Annelik tarihinin görmüş olduğu en kafa karıştırıcı, vurucu cümle aşağıdakilerden hangisidir?
cvp;sen de ana ol, anlarsın..
Bir hesaptan katılıyorsan kazanma şansı zor oluyo cnm..
Bir hesaptan katılıyorum canım onun için kazanamıyorum herhalde.
yeni mesaj ne kızlar
Kesinlikle.Buradaki arkadaşlardan tek hesapla katılan tek kişi sensindir herhaldeBen eşimin kardeşlerimin hesaplarından da katılıyorum.Kiimn hesabından bişey kazaırsam ona veriyorum ödülü(eşim hariç )
Melisle Tam Tadında
‎"Anneler Günü Hediyesi Melis'ten" uygulamasına sen de katıl! Yapman gereken çok basit:
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linke tıkla, Annenin sana ilk öğrettiği yemek tarifi ve anısını bizimle paylaş,Küçük ev aleti çekilişine katıl!
Bu Anneler Günü Hediyen Melis'ten Olsun...
Nestlé Pure Life ile Baharla Hareketlen uygulamamızda sürpriz hediyeler sizi bekliyor!
Siz de uygulamamıza girin; ister Nestlé Pure Life ile Hidrasyon aktivitelerinden dilediğinizi seçip kayıt yaptırın, ister Nestlé Pure Life ile Su Hareketine katılıp profilinizi renklendirin!
https://www.facebook.com/nestlepurelifetr
Yarışmamız başladı! Facebook sayfamızı beğenin ve siz de annenizi temsil eden parfümü bizimle paylaşıp, sürpriz parfüm kazanma fırsatı yakalayın! https://apps.facebook.com/douglasyarisma_yeni/
Emsan'dan anneler günü sürprizi başladı... ''Benim Annem'' uygulamasına girip, annenizi ne kadar sevdiğinizi paylaşın, Emsan hediyelerini kazanma şansına sahip olun!
Emsan Mutfak Gereçleri - Benim Annem | Facebook
Kesinlikle.Buradaki arkadaşlardan tek hesapla katılan tek kişi sensindir herhaldeBen eşimin kardeşlerimin hesaplarından da katılıyorum.Kiimn hesabından bişey kazaırsam ona veriyorum ödülü(eşim hariç )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?