Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

coşkun et in sorusu ve cvbı..

soru;Annelik tarihinin görmüş olduğu en kafa karıştırıcı, vurucu cümle aşağıdakilerden hangisidir?

cvp;sen de ana ol, anlarsın..

Bir hesaptan katılıyorum canım onun için kazanamıyorum herhalde.

Kesinlikle.Buradaki arkadaşlardan tek hesapla katılan tek kişi sensindir herhaldeBen eşimin kardeşlerimin hesaplarından da katılıyorum.Kiimn hesabından bişey kazaırsam ona veriyorum ödülü(eşim hariç )

Kesinlikle.Buradaki arkadaşlardan tek hesapla katılan tek kişi sensindir herhaldeBen eşimin kardeşlerimin hesaplarından da katılıyorum.Kiimn hesabından bişey kazaırsam ona veriyorum ödülü(eşim hariç )

bende tek hesaptan katılıyorum :44:

Yarışmamız başladı! Facebook sayfamızı beğenin ve siz de annenizi temsil eden parfümü bizimle paylaşıp, sürpriz parfüm kazanma fırsatı yakalayın! https://apps.facebook.com/douglasyarisma_yeni/

bütün gün misafir vardı ay yeni bakıyorum sğlun kızlar yeni haberler için

ay kızlar kızımla Pepee dergisinin bu ayki sayısında çıkmışız süper analar günü hediyesi oldu banaaaaaaaa

bende tek hesap katılıyorum ..çok nadir ablamınkini ve eşiminkini kullanıyorum ççeriniyorum onları açmayabile

kızlar bu unı baby hedıye setı bır keremı katılma hakkımız var bende daha once katıldınız bır kere katılma hakkınız var dıo

Daha önceden formu doldurduğunuz için ikinci bir katılım şansınız bulunmamaktadır. sızdede cıktımı bole bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…