Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sabahtan beri money i beklyorum nsl oyalıyolar insnı ya saat vermeyip tam yemek yemeğe gittim hepsi bitmiş

bende sabahtan beri bekliyordum sonra yemek koydum kendime tam bir kaşık alıcam bir baktımmoney başlamış tabagı kenara fırlatmışım heycandan allah tan aldım bi tane yüzde yüz yoksa sinirden mahfolurdum o kadar bekle bişi alama

Selva
Yarın yeni yarışmamız başlıyor. Sayfamızı takip etmeye devam edin! :)

Collezione
Alışverişi siz yapın, hediyeyi anneniz kazansın! Online mağazamızdan yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde parfüm hediye!

Papia
YARIŞMAMIZ 11 MAYIS CUMA GÜNÜ SAAT: 13:00'DA SONA ERECEKTİR. YARIŞMAMIZDAN TÜM ARKADAŞLARINIZI HABERDAR EDEREK KAZANMA ŞANSINIZI ATRIRABİLİRSİNİZ. :)

Papia en iyi ve farklı anneler günü hediyesini arıyor!

Anneler günü yaklaşıyor! Dünyanın en değerli varlığı annelerimize ne hediye alsak azdır.
Her zaman en iyisine layık olan annelerimize "En iyi hediye" fikrini Papia Facebook duvarında bizimle paylaşın, bizden Moulinex Fresh Express Doğrayıcı kazanma şansını yakalayın.
En iyi hediye önerisinde bulunan ve bu fikri duvarımızda paylaşarak en çok beğeni alan 5 kişiye Moulinex Fresh Express Doğrayıcı hediye edilecektir.
(Yarışmaya katılanların Papia facebook üyesi olması şarttır.)

Herkese bol şans dileriz.

Glade Kadını
Sevgili Glade Kadını takipçileri;

Evinizin hem havasını hem de dekorunu yenileyen Glade Sense & Spray Decor, Türkiye'nin en şık odalarını seçiyor.

Siz de "Benim Evim Benim Kokum" yarışmasına katılıp odanızın fotoğrafını yükleyin, 50 adet Maison Française Türkiye yıllık aboneliği ve 100 adet Glade Sense & Spray Decor'dan birini kazanma şansı yakalayın.

Facebook'ta Glade Benim Evim Benim Kokum | Facebook

ben bu topiğe çok sık giremiyorum,belki yayınlanmıştır,yine de yazayım ben,sevgiler..

Anneler Günü sürpriziniz yine Mammamia'dan!
Hala hediyenize karar vermediyseniz Mammamia en şık modellerini hem kendiniz hem de anneniz için seçin. 13 Mayıs'a kadar uygulamamız devam ediyor, acele edin :)

https://www.facebook.com/MammamiaAyakkabi/app_346159358779103?ref=ts

Yarın size bir sürprizimiz olacak! Kimler merak ediyor? :)
https://www.facebook.com/BurtsBeesTurkiye

Anneler Günü hediyeniz Sephora'dan! Cümleyi tamamlayanlar arasından 5 kişi, çekilişle görseldeki Anneler Günü'ne Özel Paleti kazanacak! Bu gece saat 00.00'a kadar yorumlarla annenize övgüler yağdırın! "Benim annem bir melek, çünkü....."
https://www.facebook.com/sephoraturkiye

Dünyaca ünlü yıldızları mezuniyet fotoğraflarındaki halleri ile tanıyabilecek misiniz?
Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook
jennifer lopeze benzettim onu yazdım

Ve sayfamızda söz yine akıllı bıdıkların! Minik bay ve bayan akıllı bıdıklarınızın, sizin ya da eşinizin daha önceki anneler gününü nasıl kutladığını bizimle paylaşın, onlara Kanz Tshirt hediye etme şansını yakalayın! Paylaşımlarınızı "Anneler Günü Kampanyası" sekmemizde bu linke tıklayarak yapabilirsiniz.

Kanz Türkiye - Anneler Günü Kampanyası | Facebook

bu moneyden %100 kazananlar bütün kartın şifresini ve telefon numaralarını yazıyorlar mı başka bir yolu mu var nasıl 3-4 tane alınabiliyor o kısa zaman içinde anlayamadım bir türlü

Arkadaslar katılın. Ben 3 veya 4. Denememde çıktı. Şimdi arkadaşım için deniyorum. Şansınızı zorlayın. Şifre için terekkürler

bu moneyden %100 kazananlar bütün kartın şifresini ve telefon numaralarını yazıyorlar mı başka bir yolu mu var nasıl 3-4 tane alınabiliyor o kısa zaman içinde anlayamadım bir türlü

4 tane %100 aldım hemen migrosa gittim 17 tl'lik aışveriş yaptım birden zillre çalmaya başladı alışverişim bedavaya geldi 3 gün sürecekmiş kızlar hemen gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…