Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tatlım ben kayıt ettirdim ama kayıt ettir linki varya siteden ordan ettirdim olmuştur dime ayrıca aramam gereklimi o 444 lü numarayı birde size özel kampanları göremedim ben nerde

Berencim selam kartın arkasındaki numarayı ara kartımı internete açtırmak istiyorum de zaten 123456 herkese aynı şifre veriliyor hemen aktif oluyor şifreyle siteden giriş yapınca solda size özel kampanyalardan hemen görebilirsin aldığın ürünü.genelde hemen yansıyor.ben alamadım bir tane yüzde elli alabildim malum ben artık birkaç haftadır yasaklıyım takip edemiyorum son ziinga olayından sonra yasaklandı bana internet falan yine de arada bakıyorum hepinize boş şanslar kızlar

Money Club'tan %100 kazanamadım bugün ama Migros'a gittim az önce kredi kartımda bugün son günü olan bir bonus puanlarım vardı.
Bende sürekli ihtiyaç olan ürünler aldım tam bonuslarımla ödeyeceğim kasadaki görevli şanslı müşterisiniz alışverişiniz ücretsiz dedi
Peki dedim ama bir üzüldüm keşke daha çok alsaydım diye
Migros'da bu aralar böyle kampanyalar varmış,bu arada tekrar alışveriş yaptım puanlarımla son günü olduğu için

çok teşekkür ederim canım şimdi görebiliyorum kampanyalarımdan sağol gir ya nete girmemezlik yapma özledim seni

daybuyday 23 nisan şeysinden aldıklarımın hepsi ulaştı, 3.bugün geldi..

çok teşekkür ederim canım şimdi görebiliyorum kampanyalarımdan sağol gir ya nete girmemezlik yapma özledim seni
ben de seni özledim mail atsam mı diyordum hatta :) geçen hafta o siteye bulaştığımdan beri zehir oldu internet bana kartımı iptal ettirdim alınan ücretleri iptal ettirdim falan çok uğraştım üstüne de kocişin bana dünyanın en saf,en zavallı kadını muamelesi yapması da cabasıydı,sanki kendi hiç hata yapmıyormuş gibi otur çocuğuna bak internet falan senin işin değil dedi ( gizli gizli giriyorum yine de :)

teşekkür ederim, sende olmasan boşuna yazıyorum buraya faceden bakıyordum, orda cıkıcak sanıyorum
canım zaten sabah mail geliyor her salı,kampanya facebook damı yoksa sitede mi gelen mailde genelde görünüyor eğer facebooksa belirtiliyor yani .. üzülme zaten 5dakikada bitiriyorlar biz gelene kadar şansına yani .. o anda tutturmak lazım

Son düzenleme:

atsaydın mail:)
kocişin yasaklarsa sende gizli gizli girersin böyle işte ohh

anneler Günü hediyeniz Sephora'dan! Cümleyi tamamlayanlar arasından 5 kişi, çekilişle görseldeki Anneler Günü'ne Özel Paleti kazanacak! Bu gece saat 00.00'a kadar yorumlarla annenize övgüler yağdırın! "Benim annem bir melek, çünkü....."
Sephora Türkiye | Facebook

kimsenin haberi yok mu daha önce burda yayınlandı ve hatta ben katıldım
adesenin face sayfasında da ilanı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…