Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar daybudayde birkaç hafta önce kargo bedavada 23 nisan şenlği vardı ordan alışveriş yapıpta kargosu gelen oldu mu.3 hafta oldu hala tedarik sürecinde diyor.sizce bir gariplik yok mu

[h=6]Pratikev.com
[/h][h=6]Sayın Pratikev Takipçileri;

Yakınlarınızı, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi de çekilişlerden haberdar edin, onlarla beraber, hediyeler kazanma şansı yakalayın.

10/05/2012 Perşembe günü düzenleyeceğimiz yeni çekilişimizle, sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Çekiliş Hediyemiz " Anneler Günü "ne Özel Bir Ürün Olacaktır !

Bizi takip etmeye devam edin, kazanma şansınız hiç bitmesin !

Saygılarımızla;
Pratike
[/h]

Pratikev.com
Sayın Pratikev Takipçileri;

Yakınlarınızı, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi de çekilişlerden haberdar edin, onlarla beraber, hediyeler kazanma şansı yakalayın.

10/05/2012 Perşembe günü düzenleyeceğimiz yeni çekilişimizle, sizleri tekrar aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Çekiliş Hediyemiz " Anneler Günü "ne Özel Bir Ürün Olacaktır !

Bizi takip etmeye devam edin, kazanma şansınız hiç bitmesin !

Saygılarımızla;
Pratikev

Orijinalmarka.com
Dün sona eren yarışmamızın doğru yanıtı '25' idi. Yarışma kurallarında belirtildiği üzere çekiliş bilgisayarlı sistem tarafından gerçekleştirilmiştir.

Facebook uygulaması üzerinden yarışmamıza katılan ve doğru yanıtı veren katılımcılar arasında yapılan çekilişte Serpil Arslan, bu yarışmanın hediyesi olan t-shirt kazanmıştır. Kendisi ile e-posta üzerinden iletişime geçilecektir.

Limon Company
Annenizin sözleri kulaklarımızda çınlıyor mu? O zaman siz de yarın saat 16.00’ya kadar, Limon Company’nin Twitter yarışmasına katılın.Boşlukları annenizden eğlenceli alıntılar ile doldurun,en eğlenceli tweet annesi için özel bir kombin kazanacak. Bol Şans:)
#annemderki.....@limoncompany

Güle güle kullan. İnşallah şansın hep böyle açık olur. Smileylerin de bir harika.

Harikalar canım güle güle kullan :119:

kızlar sitede şöyle bir yazıu çıktı bana

Kaydınız başarıyla yapıldı. Kazandığınız indirim oranı: %100

kazandım yani dime ne zaman karta yüklüyorlar yada karta yüklenip yüklenmediğini nerden öğrenebilirim

beren kuşum tebrikler bebik 3 tane de %100 de ben aldım. hem de işyerindeyim öylesine bakınırken aldım kısmetse geliyor bir şekilde :122::122::122::119:

kartın ürünü aldığın siteye kayıtlı ise 444 den kayıt yapılıyor . size özel kampanyalar bölümünden görebiliyorsun canım. ya da migrosta kiokslardan bakabilrisin.

4 tane % 100 de ben kaptım teşekkürler migros =) sayende her salı bedava ürünlere sahip oluyoruz. ama iki tanesini anneme ve kayınvalideme vericem

kartın ürünü aldığın siteye kayıtlı ise 444 den kayıt yapılıyor . size özel kampanyalar bölümünden görebiliyorsun canım. ya da migrosta kiokslardan bakabilrisin.

tatlım ben kayıt ettirdim ama kayıt ettir linki varya siteden ordan ettirdim olmuştur dime ayrıca aramam gereklimi o 444 lü numarayı birde size özel kampanları göremedim ben nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…