arkadaşlar bir yarışma vardı, annenizn size ilk öğrettiği yemek yapıp resmini koyucaktık, o kimin yarışmasydı?
Kızlar merhaba bol hediyeli günler herkeseEki Görüntüle 409940
Az önce daha önceden kazandığım darphin kremlerim ve yves locher parfümüm geldi.Eki Görüntüle 409944 Parfüm 30 ml ve harika kokuyor.Kremleri orjinal boy göndermişler sağolsunlar.İnternetten fiyatlarına baktım şok oldum resmenEki Görüntüle 409952 birinin fiyatı (pembe) 215 tl diğerinin(sarı) 125 tl..Eki Görüntüle 409945
Eki Görüntüle 409948 Eki Görüntüle 409949
Kızlar merhaba bol hediyeli günler herkeseEki Görüntüle 409940
Az önce daha önceden kazandığım darphin kremlerim ve yves locher parfümüm geldi.Eki Görüntüle 409944 Parfüm 30 ml ve harika kokuyor.Kremleri orjinal boy göndermişler sağolsunlar.İnternetten fiyatlarına baktım şok oldum resmenEki Görüntüle 409952 birinin fiyatı (pembe) 215 tl diğerinin(sarı) 125 tl..Eki Görüntüle 409945
Eki Görüntüle 409948 Eki Görüntüle 409949
kızlar sitede şöyle bir yazıu çıktı bana
Kaydınız başarıyla yapıldı. Kazandığınız indirim oranı: %100
kazandım yani dime ne zaman karta yüklüyorlar yada karta yüklenip yüklenmediğini nerden öğrenebilirim
kartın ürünü aldığın siteye kayıtlı ise 444 den kayıt yapılıyor . size özel kampanyalar bölümünden görebiliyorsun canım. ya da migrosta kiokslardan bakabilrisin.
arkadaşlar daybudayde birkaç hafta önce kargo bedavada 23 nisan şenlği vardı ordan alışveriş yapıpta kargosu gelen oldu mu.3 hafta oldu hala tedarik sürecinde diyor.sizce bir gariplik yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?