Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Istanbul Ataturk Airport (IST)
[/h][h=6]‎- Anketimize katılıp yurtiçi gidiş dönüş çift kişilik uçak bileti kazananların listesini http://www.ataturkairport.com/anket/tav_kazananlar.jpg adresinden görebilirsiniz. Anketimize gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederiz. Bizi takip etmeye devam ederek süprizlerimizden haberdar olabilirsiniz.

-You may see the list of domestic round trip plane ticket winners from http://www.ataturkairport.com/anket/tav_kazananlar.jpg . Thanks for your interest. You can follow us for the upcoming surprises![/h]

[h=6]Finish Türkiye
[/h][h=6]Hayatımızı parlatan annelere Anneler Günü hediyesi Finish’ten.”Benim annemle şimdiye kadar yaşadığım en parlak anı...”cümlesini tamamlayan hikayenizi yazın, seçilen 5 hikayeden biri sizinki olsun, Hotpoint’ten bulaşık makinesi kazanın. Üstelik bulaşık makinesi kazanan 5 kişiye Finish Quantum hediye. Katılmak için tıklayın!
Finish Türkiye - Finish - Anneler Günü | Facebook[/h]

ups le ne geliyo diye soran kimdiiii işte cevabı

daffny den numnune istemiştikya onlar geldi ama minnacıklar, hele kremler tek kullanımlık desem yeri

Kotex Türkiye
Hayatınızda değiştirmeye cesaret ettiklerinizi, hayatınıza ve size etkilerini bizimle paylaşın, profesyonel fotoğraf çekimleriyle Cosmopolitan Dergisi'nde yer alma şansı yakalayın! Başvuran ilk 100 kişiye Kotex sepeti hediye!

Kotex Türkiye - Kotex | Facebook

7 Üye 14 Ziyaretçi

Gondol
Bugün "Gondol'la En Süper Anneler" Günü!

Saat 15.00’da Gondol Plastik | Anasayfa sitemizdeki ürün kodlarına biricik annelerimiz için çok özel bir "Anneler Günü" mesajı yerleştireceğiz. Her kelimesi farklı yerlerde olan bu mesajı doğru tamamlayıp, gondolplastic@gmail.com adresimize gönderen ilk 20 kişi bizden Anneler Günü'ne özel harika bir hediye kazanacak! Takipte kalın. :)

Son düzenleme:
Gezikolik
‎"Keşke Burada Olsam!" yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü çok teşekkür ederiz! Yarışmamızın birincisi, Chillon Kalesi - İsviçre fotoğrafıyla ALİ DEMİRLEK oldu! Kendisini çok tebrik ediyoruz!

AKavm.com
süet deri rosa çanta kazanan takipçimiz "canan metin sevim"i kutluyoruz. canan hanım lütfen bu sayfadan mesaj atarak bize ulaşın.
tüm annelerin gününü şimdiden kutlarız.
yeni yarışmamızda ne hediye edelim?

ayyyyy çok şirinler bende istedim ama daha gelmedi bana.
sen nezaman istemiştin ne zaman geldi

ya hiç hatırlamıyorum, burda paylaşıldığı gün istemiştim 1 hafta falan oldu sanırım. ama bebek ürünleri göndermemişler. msj yazdım şimdi onlarıda gönderin diye

ya hiç hatırlamıyorum, burda paylaşıldığı gün istemiştim 1 hafta falan oldu sanırım. ama bebek ürünleri göndermemişler. msj yazdım şimdi onlarıda gönderin diye

anladım canım peki sana hiç mail ile filan dönüş yapmadan direkt gönderim mi yaptılar.
bana mail filan atan olmadı hiç . ozaman benim ki de gelir heralde bu günlerde

hala numune gönderimi yapılıyor mu peki sayfasına girdim göremedim de:44:

link atmışsın şimdi teşekkürler paylaşım için

Son düzenleme:
VERO MODA TÜRKİYE
Paylaşmayı seviyoruz!
Vero Moda sayfasını beğen ve paylaş. Anneler Günü’ne özel 100 TL. değerinde hediye çeki kazanma şansını yakala.
Kazanan kişi random.org ile belirlenecek ve 13 Mayıs 2012 Anneler Günü’nde Vero Moda Türkiye Facebook sayfamızda duyurulacaktır.

Vero Moda’nın optimist, neşeli ve parlak yaz koleksiyonu modayı zamanında ve uygun fiyata yakalamak isteyen anneleri ve kızlarını bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…