Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Toyota Türkiye
Değerli Toyota Türkiye takipçileri,

"23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği" uygulamamızın kazananlarına Toyota Türkiye - Kazananlar | Facebook adresinden ulaşabilirsiniz. Kazanan takipçilerimizle en kısa zamanda iletişime geçilecektir. İlginize teşekkür ederiz.

Doğadan

Anneler Gününe Özel Herkese Doğadan Büyülü Kutu Orman Meyveleri Hediye!

14 Mayıs’a kadar anneniz için hazırlayacağınız fotoğraflı mesajlarınızı canimannem@dogadan.com.tr adresine gönderin, Fotoğraflarınız Facebook’ta yayınlansın. Annenizle doya doya için diye, Doğadan Büyülü Kutu Orman Meyveleri hediyeniz kapınıza gelsin!

BaByliss Türkiye
‎"BaByliss’in Anneleri Her Zaman Güzel" yarışmamız için son 4 gün!

Anneler Günü'nde, BaByliss'in her zaman güzel anneleri ile geçmişe bir yolculuk yapıyoruz! Haydi, eski albümleri karıştırın annenizin en beğendiğiniz, en güzel saçlı fotoğrafını babylissturkiye@gmail.com adresimize gönderin, gençliğinde en şık modele sahip anneyi biz seçelim! BaByliss'in değerli annelerimiz için hazırladığı epilasyon cihazı ve saç maşasından oluşan bu harika seti siz kazanın!

Desa Fashion
DESA’nın Anneler Günü’ne özel “Sürpriz Penceleri”nin sizler için açılmasına çok az kaldı! Bizi takip etmeye devam edin.

Boyner Online
Her şeyin en güzelini hak eden anneler için birbirinden güzel hediye önerilerimiz bugün bu sayfada olacak. Takipte kalın…

Royal Canin Türkiye
Ödüllü sorumuza çok az kaldı. Soruyu ilk doğru cevaplayan siz olun, 1,5 kg #YorkshireTerrier 28 Adult’ı kazanın! Sorumuzu retweet etmeyi ve cevabınızda #YorkshireTerrier etiketini kullanmayı unutmayın. https://twitter.com/#!/RoyalCaninTR

Glade Kadını
Sevgili Glade Kadını takipçileri;

Evinizin hem havasını hem de dekorunu yenileyen Glade Sense & Spray Decor, Türkiye'nin en şık odalarını seçiyor.

Siz de "Benim Evim Benim Kokum" yarışmasına katılıp odanızın fotoğrafını yükleyin, 50 adet Maison Française Türkiye yıllık aboneliği ve 100 adet Glade Sense & Spray Decor'dan birini kazanma şansı yakalayın.

Facebook'ta Glade Benim Evim Benim Kokum | Facebook

Oriflame Türkiye
Oriflame'in en çok satan ürünlerinden oluşan bu muhteşem sete sahip olmak ister misin?
"Oriflame'in Yıldızı Sen Ol!" yarışmasında her hafta ziyaretçilerin oyları ile belirlenecek finalistler bu muhteşem seti kazanacak. Üstelik finalistler arasından seçilecek asıl kazanan Oriflame'in her türlü basılı promosyon ve tanıtım malzemesinde yer alacak.
Yarışmaya katılıp, kuralları keşfetmek için hemen tıkla: http://bit.ly/Iw13fL:52:

Gondol
Değerli yarışmacılarımız, "Gondol'un sevgi dolu, marifetli, süper anneleri bizim için en kıymetlidir..." mesajını doğru tamamlayarak bizden "Microsaver saklama kabı 5’li set" kazanan "Gondol'la En Süper Anneler" yarışmamızın bugünkü kazananları;

Şefikanur Çöken
Ahmet Emir dokuz
Ayşe Dokuz
Sena Fındık
Fadim Bulgurcu
zeynep can
Fatma Ergan
Sevda Kaya
Fatime Maytar
Işık Çiçek
Gönül Hasip
Güler Kaya
Elif Bahadır
Oya Öz
Miyase Tanık
Armagan Dis
Ceylin Barut
Pelin Yanık
Gizem Dinç
Çiğdem Gül

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler. :)

00:00 - 01:00

disk Böte

Ali Orhon

01:00 - 02:00

Süleyman Karahan

Zeliha Kurtuldu Arıgan

02:00 - 03:00

Ayşegül Engin

Erhan Eray

03:00 - 04:00

Elanur Erdoğan

Sevda Çömez

04:00 - 05:00

Emine Genç

halit Aydoğan

05:00 - 06:00

Osman Dilli

Gülüstan Gültekin

06:00 - 07:00

Ateş Fidan

Hatice Sarıdogan

07:00 - 08:00

Orhan Tasbozan

Sezin Karan

08:00 - 09:00

Murat Goren

Mehmet Taşdemir

09:00 - 10:00

Mehmet Ovalı

Mehmet Çalış

10:00 - 11:00

Demet Türkoğlu

Kader Bozdağ

11:00 - 12:00

Zeynep Ermis

Feride Erdul

12:00 - 13:00

Memduha Acer

Ayşe Doğan

13:00 - 14:00

Bayan Yaşamkent

Canan Çatal

14:00 - 15:00

Erkan Karahasan

Aykut Caner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…