arkadaşlar markafoniden alışveriş yaptım ama kuponum hala duruyor,ayrıca hiç sormadı kuponunuzu kullanmak istiyormusunuz diye,sizdede öylemi oldu ,mail geldi fiyat aldığım kadar yani 10 tl düşüş filanda yok ,ayrıca tlf na sms filanda gelmedi, hesap çekimiyle ilgili,yardımcı olursanız çok sevinirim,msj attım ama cvp verirlermi bugün???
markafoniden y london butiğinden 80krş'a elbise aldımşaka gibi
kuponun ne kadarlıktı canım
‎20 Haziran'a kadar Douglas Mağazalarında Dior'dan yapacağınız 240 TL'lik alışverişinize Dior Mini Göz Makyajı Seti hediye!
240tlye muhtemelen 50ml parfüm alacamm vereceği göz makyaj seti de mini olacakkk pehhhhkızlar bu arada,aşk tesadüfleri sever filminin face syfsındaki postu beğenenler arasında çekiliş yapılıp dvdsi verilcek haberinz olaa
4,8tl civarı....kızlar acil cevap
markafonide kargo ücreti ne kadar ödediniz yani kargo ücreti ne kadar
4,8tl civarı....
kızlar bana bu gün 2.kez evyaptan sabun geldi
vaayy güzel günlerde kullanın bende yazmıştım ama gelirmi gelmezmi emin değilim ne kadar sürede ulaştı bari ona göre bekliyim :)
facebookda canım . sol tarafta ilk hediyem yazıyor orda form ..iyi akşamlar arkadaşlar.. bu primaya nasıl form doldurcaz, ben primanın sitesinde öyle bi link göremedim? yardımcı olurmusunuz?
oo süpperr banada bugun geldi . arkası da gelir inşallah :))kızlar bana bu gün 2.kez evyaptan sabun geldi
vaayy güzel günlerde kullanın bende yazmıştım ama gelirmi gelmezmi emin değilim ne kadar sürede ulaştı bari ona göre bekliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?