Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

su süperonlinedan da bi türlü kazanamadım ya cok istiyorum aslında kaç gündür dfe her saat katılıyorum yok..ne olacak bakalım.. inş bi çek kazanırım bende

Bu Anneler Gününde sadece kendi annemizi değil, bütün anneleri kutlayalım. Gelin, hem kendi anneniz için muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalayın, hem de içten mesajlarınızla tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlayın! Ayrıca, herkese Anneler Günü'ne özel blender ve ütülerde geçerli %20 indirim çeki hediye!

http://www.facebook.com/SiemensHomeTurkiye/app_366728923363599

Son düzenleme:
[h=6]Başımızın tacı annelerimize Anneler Günü'nde, sevgi ve lezzet dolu bir hediye de MAGGI®’den!

10-13 Mayıs tarihleri arasında anneniz ile en sevdiğiniz fotoğrafınızı bizimle paylaşın, anneniz için MAGGI®‘den saklama kabı ve fırın eldiveni kazanma şansı yakalayın.

ETKİNLİK KURALLARI
- Etkinliğimiz 10 Mayıs Perşembe Günü başlayacak ve 13 Mayıs Pazar günü saat 18:00’da son bulacaktır.
- Katılmak isteyen okuyucularımız anneleri ile birlikte çekilmiş en sevdikleri fotoğraflarını ve anneleri ile unutamadıkları bir anılarını maggi.turkiye@tr.nestle.com adresine iletişim bilgileri ile birlikte mail olarak göndermeleri gerekmektedir.
- Tüm fotoğraflar ve anılar MAGGI® ekibi tarafından incelendikten sonra onaylanan fotoğraflar Facebook Maggi Türkiye sayfamızda “MAGGI’den Annelerimize En Güzel Hediye!” adlı albümümüzde yayınlanacaktır.
- Yayınlanan fotoğraflar Maggi Jurisi tarafından incelendikten sonra en sevgi dolu fotoğraf ve anı sahibi 500 kişi MAGGI ‘den saklama kabı ve fırın eldiveni kazanacaktır.
- Facebook hesabı başına bir kullanıcımızın sadece bir fotoğraf ile katılma hakkı bulunacaktır ve bir adrese (haneye) sadece bir kez gönderim yapılacaktır.
- Kazanan isimler kampanya bitiş tarihinden sonra en geç 3 gün içerisinde sayfamızda duyurulacaktır.
- Bu siteye üye olan ve içerik gönderen herkes https://www.facebook.com/note.php?note_id=356319577750896 adresindeki tanımlanan Katılım Şartları’nı okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.[/h]

[h=6]Pratikev.com
[/h][h=6]ANNELER GÜNÜNE ÖZEL "ESSENSO EL BLENDERI" ÇEKİLİŞİ !

Çekiliş Kuralları;

1- Pratikev.com sayfasını beğenin.
2- Bu çekilişi "Herkese Açık" olarak paylaşınız.
3- Paylaşımlar sadece "Pratikev.com" sayfasındaki "Paylaş" butonundan kabul edilecektir. Arkadaşlarınızın gönderileri üzerinden paylaşılan paylaşımlar kabul edilmeyecektir.
4- www.pratikev.com sitemize üye olunuz. ( Hediyemizi kazanan takipçimizin, aynı zamanda sitemize üye olması şartı aranacaktır.)

10/05/2012 Perşembe Saat 17:00 'da çekiliş sona erecektir. Çekiliş sonucu gün içinde açıklanacaktır.

Kazanan takipçimizin adres bilgileri alınarak, ücretsiz kargo ile hediyesi tarafına gönderilecektir.

Ürün Özellikleri;

Essenso Blender Yaz günleri için soğuk bir ice shake, kış akşamları için baharatlı sıcak çorbalar ile her zaman yanınızda...
Yeni milkshakeler, smoothieler, çorbalar ve püreler denemek çok kolay!

-Ürün Kodu: 150012018
-Ürün Adı: ESSENSO EL BLENDERI
-Materyal: Paslanmaz çelik bıçaklar ve çırpma teli
-Hacim: 700 ml ölçü kabı, 600 ml parçalama bölmesi
-Güç: 400 watt
-Garanti 2 yıl
-Diğer 2 farklı hız ayarlı açma anahtarı
-Extra 5 farklı hız ayarı
-Duvar monte aparatı

Saygılarımızla,
Pratikev
[/h]

bence de margarie hayır ama ben pilavda tostta filan kullanıyorum gene de .. kahvaltılarda fln asla kullanmam ama..

ben hiçbirşeyde kullanmıyorum. tereyağı kullanıyorum margarin yerine, onuda memleketten getirtiyorum, köyde yaptırıyorum katkısız marketten alınan tereyağınında margarinden çok farkı yokmuş çünkü :44:

ben verdim çok şükür 3 kilom kaldı Allahın izniyle onuda vericem bol bol su iç canım

süpersiniz kızlar inşallah bir gün bende kazanırım

canım cok şanslısın :) fakat benm Pc dün geceden berii hiiiiiiiiiç açmadı o sayfayı Chrome ve explorer açmıyooooo merak ediyorum bendee

Son düzenleme:
kızlar konuyla alakalı değil ama şu limangodan limangır nasl kazanılıyo farklı aktivitelerden demiş de ne akt,vitesi bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…