2006 Canım..abiyiz size..
:13:ne boğalar doğururmuşuz..
turkcell superonline 50 tl çeki ilk duyuran ve sonra bana yardımcı olan arkadaşa çooook teşekkürler eşim adına kazanmışım artık benimde markafoni çekim var
valla hiç bi bilgim yok ama buradan kazanan arkadaslar var bi kaç tane onlara sormak lazım.. sırrını bi de bize verseler bari biz de kazansak.. ben de deniyorum kaç gündür yok hiç bişe tutmuyo bana yok..
Doğadan
Anneler Gününe Özel Herkese Doğadan Büyülü Kutu Orman Meyveleri Hediye!
14 Mayısa kadar anneniz için hazırlayacağınız fotoğraflı mesajlarınızı canimannem@dogadan.com.tr adresine gönderin, Fotoğraflarınız Facebookta yayınlansın. Annenizle doya doya için diye, Doğadan Büyülü Kutu Orman Meyveleri hediyeniz kapınıza gelsin!
aaaaa benim oğlumun da dogumgünü p.tesiydi kaç yaşında 2009 lu de de tam olsun
buradan buyur canım:
arkadaslar bende bilgi almak istiyorum türkcellin yarısma yada bu bahsettınız kampanyadan?nerden ulasabılırm?? YARDIM EDERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZ
bende kazandım süperonline dan çok şükür
saol canım ya.. gerci web sayfası kullanılamıyor dedi(
Sayfa açılmıyor bendeeee
8 matta kazanamadım anneler gününde bu kadar bol kampanya varkende kazanamazsam kendimi bi okutup üfletecem
daha doğrusu firmalar adam akıllı kazananlar listesi hazırlamayı bilmiyo
Kazananlar Listesi Hazırlama Sanatı adlı kitabımı piyasaya sürmem farz olduhele hele bazı firmalara özellikle imzalayıp kargo edicem kendi elceğizlerimle "karşı ödemeli"
arkadaslar bende bilgi almak istiyorum türkcellin yarısma yada bu bahsettınız kampanyadan?nerden ulasabılırm?? YARDIM EDERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?