Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

“Benim annem her şeyin en doğalına layıktır çünkü _____________” cümlesini tamamlayın, 11 Mayıs Cuma öğle saatiyle 12:00’ye kadar burtsbeesfacebook@kozmoklinik.com adresine gönderin. Trendus Editörü ve Burt’s Bees Marka Müdürü tarafından seçilecek en yaratıcı cümlelerin sahibi 5 kişi bizden harika hediyeler kazanacak. Kazananlar 13 Mayıs Pazar günü duyurulacak. Haydi bekliyoruz!
Burt's Bees Türkiye | Facebook

Kızlar bu superonline süper anneler kampanyasında markafoni çeki kazandım fakat listede ismim olmasına reğmen hala mailime bir kod yollamadılar.kazanıpta kod alabilen var mı aranızda?çok azmettim saat başı katıldım valla kod gelmezse üzülürüm gerçekten

valla hiç bi bilgim yok ama buradan kazanan arkadaslar var bi kaç tane onlara sormak lazım.. sırrını bi de bize verseler bari biz de kazansak.. ben de deniyorum kaç gündür yok hiç bişe tutmuyo bana yok..

arkadaslar bende bilgi almak istiyorum türkcellin yarısma yada bu bahsettınız kampanyadan?nerden ulasabılırm??

yok canım mail falan atmadılar direk gönderdiler..

Daffny Ürünleri'ni Denemek İstiyorum

aaaaa benim oğlumun da dogumgünü p.tesiydi kaç yaşında 2009 lu de de tam olsun

benim kızımda 2009lu sennki tam1 ay büyükmüş

arkadaslar bende bilgi almak istiyorum türkcellin yarısma yada bu bahsettınız kampanyadan?nerden ulasabılırm?? YARDIM EDERMİSİNİZZZZZZZZZZZZZ

8 matta kazanamadım anneler gününde bu kadar bol kampanya varkende kazanamazsam kendimi bi okutup üfletecem

daha doğrusu firmalar adam akıllı kazananlar listesi hazırlamayı bilmiyo
Kazananlar Listesi Hazırlama Sanatı adlı kitabımı piyasaya sürmem farz oldu hele hele bazı firmalara özellikle imzalayıp kargo edicem kendi elceğizlerimle "karşı ödemeli"

ha ha ilahii çok güldüm kazanma sanatıo kitabı olan varsa biride bana imzalayıp yollasın bende mi okutsam kendimi acebaaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…