Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere yaa facebook hesaplarını birbir kapatıyorlar sizlerde de böyle birşey oldumu ve telefon numarası istiyor yazıyorum cebe şifre gelmiyor neden acaba fikri olan var mı ?

Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere yaa facebook hesaplarını birbir kapatıyorlar sizlerde de böyle birşey oldumu ve telefon numarası istiyor yazıyorum cebe şifre gelmiyor neden acaba fikri olan var mı ?

canım cebe sifre gelmesi grek ve o şifreyı yazınca oluyor daha once banada olmustu

bende de geçen yaz olmuştu o sorun.
biraz bekle arada kontrol et daha sonra orda mesaj değilde arama butonu çıkıcak . numaranı aratıcaksın ozaman şifreyi alabilirsin.
mesajı sallamıyo otomatik olduğundan sanırım.
şifreni başka birisi sürekli üst üste yanlış girdiğinde hesabın kilitleniyor seninkide öyle olmuştur büyük ihtimal.

arkadaslar bende bilgi almak istiyorum türkcellin yarısma yada bu bahsettınız kampanyadan?nerden ulasabılırm??

facebookta turkcell superonline sayfasını beğeniyorsun sonrasında süper anneler günü uygulamasına basıyorsun.orada her saat başı çeşitli fotolara şifreler saklıyorlar onları bulup kutucuğa yazıyorsun,çekilişe katılmış oluyorsun.her saat başı 2 kişi seçiyorlar markafoni çeki kazanan.ben kazandım fakat mailime daha kod falan gelmedi bakalım ne zaman yollıcaklar :)

Kızlar Sana yağ kullanan yokmu içlerinden çıkan puanları topluyorum da eğer işinize yaramazsa bana gönderebilirmisniz.

her yazında bende bebeğinin gelişimini okuyorumalışkanlık oldu 20 gün kalmiş allah saglıkla kavuştursun inş...

Amin canım cok sagolhayırlısıyla bi dogsaydı bi prblemsiz, günüm yaklaştıkca dahada bi korkar oldum,inş.bütün hamilelerde bende bi avazda dogururuz

gokceemu eşimin calıstıgı yerin adresini verdim inş.kaybolmadan gelir birde kargo bizemi ait yoksa gönderenemi
i

Hergün Kampanya Forum - Anasayfa bu adreste güzel yarışmalar oluyo bi bakın isterseniz.

kızlar bizim mutfak dan kazandıgım 50 tl lik teknosa cekini 2 gün önce kullanmıstım. bugun geliyor ürünüm.. çok mutluyum :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…