Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sateen
SateenLife 'tan web sayfası açılışı öncesi yepyeni bir oyun daha !
Hafta sonu boyunca oynanacak olan oyunumuza katılarak sen de hediye kazanma şansını yakalayabilirsin!
*Yarın saat 10:00'da başlayıp, Pazar gecesi 23:59'da sona erecek olan oyunda, doğru cevabı mail adresimize gönderen 1. - 100. - 200. - 300. - 400. - 500. kişiler ve son gönderen kişi SateenLife 'tan hediye kazanmış olacak :)
Oyun sorusu ve kuralları yarın açıklanacak, teşekkürler

kızlar finansbank çiçek yetiştir sonuçları belli olmuş duyuran arkadaştan Allah razı olsun kazanmışımmmm
Yaaaa ben nıe gormedım bu kampanyayı o kadarda sordumm bu sene yokmu annelere cıcek dıee
Homendden anneme yazdığım mektup eve gitmiş.Annem okumuş sonra beni arıyor çok duyguyandım diyee ayy bi tuhaf oldummm
Kızımda bana yazmış yollamışş

PAPİA kazananlrı:

Düzeltme Kazanan İsimler;
Ayşegül Korkmaz(1405)Moulinex Fresh Express Doğrayıcı
Nihal Yılmaz(1403)Moulinex Fresh Express Doğrayıcı
Aslı Ayhan (1272)Moulinex Fresh Express Doğrayıcı
Şükran Yanık (1270)Moulinex Fresh Express Doğrayıcı
Halime Balta (1129)Moulinex Fresh Express Doğrayıcı
Emine Atasever (1101) (Papia Hediye Kolisi ve Betty Boop'lu Havlu)

Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ederiz,tüm takipçilerimize katılım ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.
Kazananların iletişim adreslerini bilgi@papia.com.tr'ye hemen göndermelerini rica ederiz.
Adresinizi hemen gönderirseniz hediyeniz bugün kargoya verilecek, Anneler Günü'ne kadar elinizde olacaktır.
Şimdiden Anneler Gününüzü kutlar, iyi günlerde hediyenizi kullanmanızı dileriz.

hadi inş kazanırız 75i herkesin 4 5 facesi olunca hemen bitebilio 15 20 kişinin duyması yeterlii ama şanssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…