kampanyalar baya arttı ama şu beğen paylaşlar ragbet görmesede kalksa ,o kada kişi paylaşıyor 1 kişiye sonuç..katılmıyorum ben
Bende süprizz ödül kazandım.Boya olmasın..Eki Görüntüle 413604 Ya da polisan şapkası,tshirt üEki Görüntüle 413605
insallah guzel bıseydır anneler gunu hedıyesı olcak sonucta ama bır kısı bır gun ıcınde 1 hedıye kazanabılır dıo herhalde farklı gunlerde bırden fazla hedıye kazanılabılıo polısanda
Johnson's Baby Türkiye | Facebook
Anneler Günü hediyeniz Johnson's baby'den! Hemen tıklayın, Johnson's baby'den Hediye Sepeti kazanacak 20 şanslıdan biri olun!
canm bende polısandan suprızz hedıye kazandım acıkcası meraktayımmm ne oldugu konusunda
Bu ZİDAYA kadar dolandırıcı bir site görmedim ben yahuuu
Hemen üye olun 50 tl lik indirim kodu kazanın diye reklam yapıyorlar,,
sırf merakımdan girip denedim (((zaten olumsuz yorumlar almış başını gitmiş
asla asla alışveriş yapmam buradan))) kodu girince 25 tl düşüyor
Kendilerini uyanık insanları saf sanıyorlar galibaa,,, şikayetimi ettim amaaa
canım ben şimdi girdim katıldım ama en son hiç kaydınız alındı yada teşekkeürler vb.. yazı çıkmadı..kayıt olmadımıki? sizdede öylemi oldu? 3-4 sefer denedim..sanki tekrar tekrar yarıştım gibi..hiç katıldınız yazısıda gelmedi..
Johnson's Baby Türkiye | Facebook
Anneler Günü hediyeniz Johnson's baby'den! Hemen tıklayın, Johnson's baby'den Hediye Sepeti kazanacak 20 şanslıdan biri olun!
tel nosu isteyip kaydol ve paylaş yazısı çıkmıştı canım bana
Bu ZİDAYA kadar dolandırıcı bir site görmedim ben yahuuu
Hemen üye olun 50 tl lik indirim kodu kazanın diye reklam yapıyorlar,,
sırf merakımdan girip denedim (((zaten olumsuz yorumlar almış başını gitmiş
asla asla alışveriş yapmam buradan))) kodu girince 25 tl düşüyor
Kendilerini uyanık insanları saf sanıyorlar galibaa,,, şikayetimi ettim amaaa
Kızlarr Zühre Pardesü den annem adına bende bu pazar kahvaltı kazandım bahtım mı açılıyo nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?