Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

insallah guzel bıseydır anneler gunu hedıyesı olcak sonucta ama bır kısı bır gun ıcınde 1 hedıye kazanabılır dıo herhalde farklı gunlerde bırden fazla hedıye kazanılabılıo polısanda

Emin değilim cnm.İnş güzel bişey gelir.Benim tahminim polisan logolu ürünler,eşantiyon vb olacak hediyeEki Görüntüle 413644

Pumps UP
ANNELER GÜNÜNE ÖZEL CUMA-CUMARTESİ-PAZAR GÜNLERİ ALIŞVERİŞ YAPANLARA KARGO ÜCRETSİZ.

Kitap Dünyası
BÜYÜLÜ KİTAPLAR ,PEMBEYLE COŞMUŞ VE COŞACAK ,YARIN AKŞAM SAAT 00 DE BU SAYFAAAAAAAA DAA YARIŞMA VARR .KAÇIRMAYIN ,PİŞMAN OLMAYIN (D*H)

Brosingo 100TL MUDO Hediye Çeki kazandırıyor!

brosingo ailesinin yeni üyesi MUDO uğruna yeni bir YARIŞMAYLA karşınızdayız.
Sayfamızı beğenin ve kendi FB sayfanızda brosingo - alışverişin rehberi adresini paylaşın.

Bu günden itibaren ilk 750 beğeni arasında bir 100 TL lik MUDO Online hediye çeki kazandırıyoruz.

Ayrıca ilk 5000 "Beğeni" arasında IPAD2 çekilişimiz devam ediyor!

https://www.facebook.com/brosingo/

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun şimdiden

tüm hedayeler annişlerin olsun bu sene

Bu ZİDAYA kadar dolandırıcı bir site görmedim ben yahuuu
Hemen üye olun 50 tl lik indirim kodu kazanın diye reklam yapıyorlar,,
sırf merakımdan girip denedim (((zaten olumsuz yorumlar almış başını gitmiş
asla asla alışveriş yapmam buradan))) kodu girince 25 tl düşüyor
Kendilerini uyanık insanları saf sanıyorlar galibaa,,, şikayetimi ettim amaaa

Johnson's Baby Türkiye | Facebook
Anneler Günü hediyeniz Johnson's baby'den! Hemen tıklayın, Johnson's baby'den Hediye Sepeti kazanacak 20 şanslıdan biri olun!

canım ben şimdi girdim katıldım ama en son hiç kaydınız alındı yada teşekkeürler vb.. yazı çıkmadı..kayıt olmadımıki? sizdede öylemi oldu? 3-4 sefer denedim..sanki tekrar tekrar yarıştım gibi..hiç katıldınız yazısıda gelmedi..

Zaten belirtiyolar bu 50 Tl'lik çekin 2 taksit şekilde verileceğini. Yapacak birşey yok. Burası Türkiye

aynen bende de öyle oldu paylaş yaptım paylaşmamışta. kaydınız alındı da demedi anlamadım hiç bişe

Netvariumda öyle!1.yıl için verdikleri 10 tl kargo ücretli saatleride berbat bana gelen saat bozuk kaç kez aradıysam açmıyorlar,
facebooklarına da yazdım bütün yazdıklarımı sildiler ve beni engellediler sakın kızlar sizde böyle bi hata yapmayın.
Üstelikte saati yanlış gönderdiler benim istediğim saat bile değil;hem bozuk hem yanlış rezil bir site

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…