Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arnica
ANNELER GÜNÜ ÖZEL YARIŞMAMIZDA
BORA 5000 KAZANANLAR

• Emine Yorulmaz (Ankara)
• Raşit Özaltın (İstanbul)
• Asiye Köse (Şanlıurfa)
• Kader Bayraktar (Samsun)
• Abdullah Demirci (Aydın)

Kendilerini kutluyor, iyi günlerde, güle güle kullanmalarını diliyoruz.

Tüm annelerimizin anneler gününü en iyi dileklerimizle kutluyor, ellerinden öpüyoruz.

https://www.facebook.com/kacmadanal

Anneler Günü’nde Best FM programlarını takip edin, anneniz için; tasarım ve performansı birleştiren LG Optimus Hub Akıllı Telefon, annelerin mutfakta işini kolaylaştıran çiçek desenli LG Mini Fırın, evlerdeki tozun düşmanı LG Kompressor Süpürge kazanma şansı yakalayın!
Ekleyen: LG Türkiye

Kızlar bugün Türkiye İstatistik kurumundan memur geldi. Enflasyonu belirlemek için benimle anket yaptı

Cardfinanstan kazananlar kredi kartınız varmı veya başvuru yaptınızmı siz ? Beni dün aradıklarında kartım yok ama tanıdğımın var onla olurmu dedim our dediler.Bugünde adminle mesajlaştım.Kart nosu rica ettim.Ama bi yandan da korktum numrayı verirken.Akşamı bekledim.İlla kartın numarasını vermem şart mı dedim.Admin sanırımn pes etti sonunda hediyeniz adresinize gelcek dedi o kadar.Sorun çıkarmı sizce kafam karıştı..Ve bizden Zühre Pardesünü kahvaltısına gelen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…