Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Lays Türkiye
Yarışmamız son erdi, Ayşe Teyze'miz de patateslerine kavuştu! Katılan ve seferber olan yüzlerce Layssever'e çok teşekkürler! Peki 1 koli Lay's Fırından kazanan, hem hızlı hem de şanslı 50 Layssever kim? Bu sorunun cevabı yarın sayfamızda açıklanacak! Takipte kalın! :)

Dalin Bebek Bakım Uzmanı

Dalin iPad kazandırıyor. Çocuğunuzun videosunu yükleyin kazanın.

Annesine En Lezzetli Şekilde Sevgisini Anlatacak, Konuşan Çikolata Çekilişinin Talihlileri; Hepinize Şansınızın Daim Olması Dileğiyle...

Aysun Cantürk, Meral Çakıroğlu, Evrim Gençay, Burcu Karakoyun, Cihan İşbaşı, Ufuk Okçu, Mehmet Kubilay, Serpil Ersöz, Ayhan Kalaner, Ferhat Savak.

daha bakmadan tahmin ettim kesin yokum die yokmuşum

Sateen
Ödüllü oyunumuzda son saatler !
Kazanma şansınız hala devam ediyor :)
Saat 23:59'a kadar yanıtlarınızı gönderebilirsiniz. Kazanan takipçilerimiz yarın öğleden sonra açıklanacak.. Katılımlarınız için teşekkür ederiz

Kanz Türkiye
Anneler Günü kampanyamıza katılan tüm annelere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sonuçları yarın sayfamızdan açıklayacağız, bizi takip edin...

arkadaşlar ben bu fyonktan gelen hediye çekini nasıl kullanacağımı bilmiyorum çekin üzerinde kod göremedim kullanan arkadaşlar bana anlatırsa çok sevinirim

arkadaşlar ben bu fyonktan gelen hediye çekini nasıl kullanacağımı bilmiyorum çekin üzerinde kod göremedim kullanan arkadaşlar bana anlatırsa çok sevinirim

hediyelerime tıklayıp görünen hediye çekinin üzerine tıklayıp şimdi kullan diceksin cnm..
daha sonra tamam deyince kod gelecek

Trendyol Kullanıcı Tecrübesi Testi Katılım Anketi

Selamlar,

Trendyol.com olarak kullanıcılarımızın memnuniyetini sürekli arttırmayı hedefliyoruz. Dünyadaki pek çok markayı indirimli fiyatlarla almanın yanı sıra websitemizde geçirdiğiniz zamanı problemsiz, keyif ve kolaylıkla yaşamanız için sürekli çalışıyoruz, ve bu çalışmalara yön vermek için sizin geri bildirimlerinize ihtiyacımız var.

Sizlerden geri bildirim almak için belirli aralıklarla kullanıcı tecrübesi testleri düzenliyoruz. Haftaiçi öğleden önce, Maslak’ta Starbucks’ta rahat bir ortamda, yaklaşık 45 dakika sürecek, bizim sağladığımız bir bilgisayarda canlı olarak sitemizde gezip sözlük olarak geri bildirim verecek kişiler bekliyoruz. Test sırasında kahve ve tatlı ikramı, test sonunda da ufak bir teşekkür amaçlı 50 TL değerinde Trendyol hediye çeki hesabınıza tanımlanacaktır.

Teste katılmak için Trendyol’dan daha önce alışveriş yapmış olmanıza gerek yok. Yeni kullanıcıların görüşlerine de ihtiyacımız var. Testimiz her yaş grubu, cinsiyet, ve eğitim seviyesindeki kullanıcılara açıktır.

Eğer ilgileniyorsanız lütfen aşağıdaki anketi doldurun.
Sorularınız için bize ulaşabileceğiniz email adresi: kullanicitecrubesi@trendyol.com

Bu yazı aşağıdaki adresten alıntıdır:

https://www.research.net/s/kullanicitecrubesi

Tıkladığınızda bir kaç soruya cevap vermeniz gerekiyor. Yakınsanız ya da gidebilecekseniz deneyebilirsiniz.

kızlar sistem çalışıyor mu bilmiyorum. istanbulda olmadığım için bakmadım. ilgilenen olur diye paylaşıyorum. çek topiği vs.. denmesin sonuçta bu da bir kampanya haberidir.

ben 32 yaşındayın banada aynı yazı çıktıhatta benmi yanlış işaretledim diyte düşündüm ama sizede aynı olmuş..tekrar üye omak istiyorum 18 yaşından büyük olmalısın diyor

arkadaşlar modzilla ile denedim başka bir mail adresimle oldu valla.. ama chorme'da olmuyor. ben 80 doğumluyum.. beni kabul etti ariel efendi..

bugunden umutluydum ama yine hic bisey kazanamadim
bikac yerden numune istedim umarim onlar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…