Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla her özendirme böyle olsa keske tchibodan sadece kargo ödeyerek neler aldım neler süper oldu kimse almıodur bence parayla

ben çek göndermeden kotanız doldu dedi hiç almadımda direk ücretliler çıktı

minik canavarlar:

PAYLAŞIM YAPAN 1200 KİŞİYLE ÇEKİLİŞİMİZ GERÇEKLEŞMİŞTİR. ÇEKİLİŞİMİZ SONUCUNDA NURAY DEMİREL ADLI ÜYEMİZ EKMEK KIZARTMA MAKİNESİNİ KAZANMIŞTIR. KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUZ.

Günaydın Kızlarrr... Bol kazançlı hafta olur inş.

Bu Fyonk olayı listedeki arkadaş sayısıylada alakalı bence kızlar arkadaş sayısı az olan hesaplara tıkladığımda limit dolmuş olarak gösterio :44:

HS Portfolio:

365 katılımdan ,
gerekli şartları yerine getirip çekilişe katılmaya hak kazanan kişi sayısı 312 dir..
ve kazanan arkadaşımız "Nurcan Çağman " ı tebrik eder hediyesini güzel günlerde kullanmasını dileriz..
kazanamayan arkadaşlarımızsa hiç üzülmesin kampanyalarımız devam edecektir ..

günaydın hatunlar,ben ariel e annem adına üye oldum ve kabul edildi,bilgilerinize sunarım :)

canımcım anladım cok mersuu demekkı benım gondermek ıstedgıım kısının gunluk kotası dolmus olacakk ı bana ucretlı hedıye cekı cıktı bana yollaın barı ya

Kızlar bu Zidayadan alışveriş yapan varmı güvenilir bi sitemi. Parfüm almayı düşünüorumda 25 TL de indirim çeki kullanılıo kargoda ücretsiz zaten alsammı acaba fikir verseniz bana

ya şu ilk anneler günümde hediye kazanmak istiyorummmmmmmm..yiter ama yiter 30a yakın yarışmaya girmişimdir..halen adım yok

İşte, Yenidoğan kampanyamızda ilk haftanın talihlileri:

Talihlilerimizi tebrik eder, hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz.

Akın Dokuz

Atamer Sedef

Aydan Tokgöz

Bahar Gökçesular Yılmaz

Banu Filiz Göktaş

Bengül Kurt Safiye

Berna Özdemir

Burcu Kırbaş

Duygu Özalp

Ebru Ulueren

Eda Hoşgör

Erdoğan Çınar

Fadim Bulgurcu

Gamze Susar

Gökçe Kerim

Gülcan Kıral

Gülfem Birinci

Gülin Pamukçu Özkanat

Hamdi Karakuş

Hatice Boyraz

İlayda Döğer

Kadriye Uğurlu

Leman Özkan

Melike Atasoy

Naz Öztürk

Nazan Nalbant

Nesrin Gökçe

Nilüfer Saraçoğlu

Nurhan Kalem

Oya Mert

Safiye Atalay

Selda Onay

Semra Garip Kalkancılar

Senem Erdem Çakır

Serap Duman Yaprak

Süreyya Allihan

Şehnaz Pınarlar Seven

Tarkan Sever

Tunahan Kulüp

Yasin Dmn

Z. Musa Ermiş

Zeren Surat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…