Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dün benimde kargo günümdü
dettol,ufak ufak kremler geldi daffny miydi neydi ordan sonra mama heldi hero baby den
kızıma hiç kaşık maması almicam bu gidişle hatta komşumda bende 2 ay sonra doğum yapacak birazını ona vermeyi düşünüyorum

kızlar ben erkek ark faceden girip kendi mailime gönderdim tchibo çeki,ama hiç anlamadım ben bu siteyi ne iş ,güvenilir mi??

yaaaa biri banada anlatsin link neyim yokmu catlicam ne bu

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarr
bana cuma günü ptt ile kargo gelmiş kağıt bırakmışlar bu ara bir şey kazanmadım ne gelmiş olabilir merak ediyorum

tchibo bende de açılmıyor, hatta bende ücretli hediyelerde bile yok tchibo
Şimdi lidtemdeki çoğu kişiyi yıklayıp denedim olur mu açılır mı diye ama yok
Listesinde olduğum kişiler bana yollarsa çok sevinirim

kızlar fyonk neye göre oluo bilmiorum ama sanırım tesadüfi oluo dogum günü olanlarqa tchibo cıkıo ben 4 tana aldım tchibo ama alamaayan cok var anneme yollayamıorum mesela enteresannn

günaydın kızlar glade yarışmasına katıldınız mı puanlamayı anlamadım bi türlü nasıl oluyo yardım edin sinir oldumm

kızlar fyonk neye göre oluo bilmiorum ama sanırım tesadüfi oluo dogum günü olanlarqa tchibo cıkıo ben 4 tana aldım tchibo ama alamaayan cok var anneme yollayamıorum mesela enteresannn

bende gırdım gırmesıne buraya ama ınanın hıcbısey anlamadım bır bılennızz duzguncene anlatabılır mı acaba burda ne yaparsak ne oluyo dıye kızlarr zaahmet olmazsa eger tabıkıneeeee

günaydın arkadaşlarrr... hava ne kadar kasvetli yaa, ruhum sıkıldı.. bugün birçok yarışmanın sonucu belli olacak, bulduklarımı paylaşırım. mesela bu biiirrr:

Vero Moda Anneler Günü Kampanyamız sona ermiştir. Talihlimiz Tülay Selçuk Kaya Hanım'ı tebrik ederiz. (bizden değil sanırım bu)

bende gırdım gırmesıne buraya ama ınanın hıcbısey anlamadım bır bılennızz duzguncene anlatabılır mı acaba burda ne yaparsak ne oluyo dıye kızlarr zaahmet olmazsa eger tabıkıneeeee

ya canım şöyleki: buraya facebook bağlantınla giriş yapıyosun, face de fyonk a üye olan arkadaşlarına, o gün var olan hediye çeklerinden gönderiyosun, tabii onlarda sana gönderiyo, ama sınırlı sayıda sanırım 3 tane gönderip 3 tane alabiliyosun, eğer senin gönderme kotan yada arkadaşının hediye alma kotası doldu ise ücretli hediye çekleri çıkıyo sadece, adamlar hediye çeki satıyolar yani anlayacağın, bedava olanlarda özendirme amaçlı, olay bundan ibaret..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…