Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhabalar;

7 Mayıs'ta başlatmış olduğumuz ve 13 Mayıs'ta sona eren Anneler Günü yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 10 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Betül Polater Çelen
2. Neşe Demirci
3. Derya Turgut
4. Sema Sevinç
5. Oya Dönmez
6. Ayşe Kıvraklar
7. Sinem Demirdeş
8. Elif Onay
9. Zeynep Güney
10. Buket Kula

Kuzey güney dizisinin setinede gidemedim bana çok uzaktaymiş set, işten izin almak oralara gitmek zor geldiği için gelemiyeceğimi söledim oysa ne cok sevinmiştim, ulaşımıda herkes kendi yapıcakmışş bide hyundai olucaklarr peh

[h=6]Cillit Bang Türkiye
[/h][h=6]Yeni kampanyamız birkaç saat içinde başlıyor! Bir ay boyunca her gün 1 kişiye 50TL'lik Migros Hediye çeki için oynaması keyifli bir oyunla en çok 60 saniyelik çabanızla bir çekiliş hakkı kazanacaksınız...

Sadece birkaç saat daha beklemenizi rica ediyoruz.

Teşekkürler![/h]

Keskinoğlu A.Ş.
‎''50 ANNEYE 50 HEDİYE'' Kampanyamızın kazananları açıklandı. Kazanan dostlarımızı tebrik ederiz. Çekilişe katılan herkese teşekkür ederiz.

Shazili Hazır Türk Kahvesi
2 saat önce
Kazanan talihlilerimiz
1. Nezaket Balcı 2. Oya Özdinçer 3. Leyla Erkin
4. Hanife Karakaş Kılıç 5. Canan Var 6. Canan Şart
7. Tanju Altintas 8. Uğur Ates 9. Yeşim Mavi
10. Mehmet Ali Atak 11. Hatice Boyraz 12. Emel Tiftik
13. Ali Peksen 14. Yasin Pekşen ve 15.Serra Yurdakul
katılan tüm Shazili severlere çok teşekkür ediyoruz.Kazanan talihlilerimiz en kısa sürede shazili@shazili.com.tr mail adresine veya facebook sayfamıza mesaj atabilirler :)

Keskinoğlu A.Ş.
‎''50 ANNEYE 50 HEDİYE'' Kampanyamızın kazananları açıklandı. Kazanan dostlarımızı tebrik ederiz. Çekilişe katılan herkese teşekkür ederiz.
Kazananları yazarmısın telden gìríyorum da kesìn bunu da kaybetmsmdır

daffny den numunelerim geldi bişey kazanamadım bari onunla avunayım anne olarak geçirdiğim ilk anneler gününüde kampanyalardan faydalanamadan geçirdim

bu ziyaretçiler topladı bütün hediyeleri benceziyaret saatimiz doldu hadi dağılınnn

daffny den numunelerim geldi bişey kazanamadım bari onunla avunayım anne olarak geçirdiğim ilk anneler gününüde kampanyalardan faydalanamadan geçirdim

aynen yaa bu kadar bahtsızlık olur belki 40 tane yarışmaya katıldım hiçbişey yok yaaa

aynen benimde ilk nneler günüm ve bir sürü yarışmaya girdim şimdilik bişey yok

coşkun et kazananalrı:

King Mutfak Robotu Kazananlar!

Semiha ÜÇTAŞ
Aylin ÇOŞKUN
Oya DÖNMEZ
Recep ÖZTÜRK
Başak Deniz MÜRÜTOĞLU
Ahmet KARAKOÇ
Ayşegül KAPU
Mustafa Selçuk YILMAZ
Rabia Belkıs PERTEV
Yasemin Ateş

George&Victoria markalı sertifikalı pırlanta küpe ANNELER GÜNÜ KAMPANYAMIZ sona ermiştir,katılan herkese çoook teşekkür ederiz.Kazanan arkadaşımız Meltem Özdoğan

ariş:

İşte beklenen an geldi. Soru cevap yarışmamızın bugünkü talihlilerini tebrik ediyoruz. Yeni yarışma için takipte kalın!

*Firuzan Karakaş
*Reyhan Çetinkaya
*Sezai Özaltın
*Betül Tayşioğlu
*Bülent Gökyılmaz

finish

"Parlayan Kadınlar Kulübü" Haftanın Ödülü kampanyamızda kazanan talihli aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

- Elif Arıkan Yavuz

Tebrik ederiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…