Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sadece kendi hesabından mı katılıyosun tatlım yarışmalara yoksa biçok hesaptan mı
ben hiçbişi kazanamıyorum ya

KIZLAR BANA KOTEXTEN MAIL GELMIS AMA ONCE HEDIYE SEPETI DIOLARID SIMDI DEGISTIRMISLER DENEME URUNU DIOLAR POLISANDAN SUPRIZ KAZANAN ARKADAS VARDI HEDIYESI GELDI MI ACABA BIDE DILEKSHOSES TAN AYAKKABI KAZANAN ARKADASLARIN HEDIYELERI GELDI MI INSALLAH POLISAN GUZEL BISEY GONDERIRIR MERAKLA BEKLIYORUM

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

05319796233 numaralı bi telefondan tebrikler anneler gününe özel nokia cep telefonu kazandınız diyor hediyeyi almak için 0532 111 82 00 arayın diyor sizlee böle bişey geldimi

sen bılırsın canm ama bence arama forma saat kazandınız gıbı mesajlar gelıo banada hemen sılıyom zaten emınıyette uyarıo bole mesajlar ıcın onlar nıe aramıolarmıs sen arıosun demıı

dolandıcı mağduru olmamak için arma sakın. mesaj olarak mı geldi bu

Arzum ile Annene Şiir yarışmamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz:)Kazanan kişileri aşağıdaki şekilde sıraladık :)Kazanan katılımcılarımızın uygulamamızda belirttikleri adreslere ürünleri gönderilecektir.İyi günlerde kullanın.

AR260 Arzum Spinfry Fritöz Kazanlar:

1- DİLEK BOLAT – Pendik /ist
2- ELİF FATMA BALE – Gaziosmanpaşa/İst
3- KÜBRA KARAKEBELİOĞLU– Pendik /ist
4- MELİSA URGAN - Denizli
5- SEDA CELEP - Kocaeli

AR632 Arzum Steamart Supreme Glıde Ceramic Tabanlı Ütü kazananlar:

1- ARZU AKDAĞ – Pendik /ist
2- DEFNE CAN - Çanakkale
3- DERYA SÖNMEZ - Bursa
4- GÖZDE ALTIN – Ümraniye/ist
5- SEVNUR TAŞKIN - İzmir

memorıal açıklanmış a.yusuf ışık filiz diber nilüfer karanfil kazananlar ordanda havamı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…