kızlar hobby ye ne dediniz ya?
yaaa markafoniden aldıklarım geldi, ayakkabı büyük geldi çanta da çok küçük sinir olduuum
kızlar hobby ye ne dediniz ya?
canım öyle değil önce migros kiokslarında money kartını okutup ürünü yazdır seceneğine basacaksın bazen kağıt veriyor makina bazen vermiyor. sonra ürünü (birebir aynısını al gramajı vs aynı olacak.)alıp kasaya gideceksin money kartı kasiyer makinaya okutup geçirince işlem sonunda düşüyor indirimini. ama yine de sor indirimimim gözüküyor mu diye
duffnyden numunelerim geldi sağolsunlar bir tek kargom var o da duffny başkada bişi gelmedi evcağızımıza
benimde geldi şimdi. az daha boğaz köprüsüne gidiyordum ki sağolsun Duffny engelledi
İade edemez misin canım?
hoşuna gitmediyse geri yolla. İade işleri hiç başıma gelmedi ama edilebilir diye biliyorum.
kızlar hangi korgoyla geldi. benimkiler hala gelmedi
İade edemez misin canım?
hoşuna gitmediyse geri yolla. İade işleri hiç başıma gelmedi ama edilebilir diye biliyorum.
kızlar hangi korgoyla geldi. benimkiler hala gelmedi
hediye çekiyle aldıysan iade edemiyosun canım çekin yanıyo ben denedim olmadı maalesef
yaaa müşteri hizmetlerindeki bayan çantanın fiyatı oranında çekiniz hesabınıza yüklenir deyince iptale razı oldum yüklemicekler mi şimdi
hediye çekiyle aldığını söyledin mi? banada başta öyle söylediler hediye çekiyle aldığımı söyleyince o zaman olmaz dediler. bence tekrar görüş
söyledim ama tamamını çek ile almamıştım 110 tl ye çanta ayakkabı aldım 25 tlsini çekle ödedim birini iptal ediyorum şimdi
olay:
Harika annelerine sevgi dolu mesajlarını paylaşan herkese teşekkür ederiz. İşte kazanan katılımcılarımız: https://www.facebook.com/​olayturkiye/app_302732586470131
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?