özelden çeki ve hesap şifrelerini yolladım
ben kullanmak isterimmmmmmm
özelden çeki ve hesap şifrelerini yolladım[/
SAOL ARKADAŞIM BAKIYORUM ŞİMDİ
kızlar anneler günü kampanlarından eliboş çıkmış anne yada anne adayı arıyorum, bir tane tchico çekim var hediye edicem :)
canım tüm kampanyalardan eli boş çıkmış bi anne adayı olarak e bebek istesem olmamı tchibo dan alıcak bişi bulamıyorum ben
canım tüm kampanyalardan eli boş çıkmış bi anne adayı olarak e bebek istesem olmamı tchibo dan alıcak bişi bulamıyorum ben
ebebek var bende verebilirim isteyene
157 hediye mi kazandın gerçekten
R.O.C.S. Türkiye
R.O.C.S tarafından seçilen gülen bebeklerimiz belli oldu! Tebrikler! Hediyeniz en kısa zamanda adresinize teslim edilecektir. Katılan herkese teşekkür ederiz! Yoğun ilgiden dolayı yarışmamız devam ediyor. Siz de çocuğunuzun gülen bir resmini yarisma@dentavit.com adresine gönderin, sürpriz hediye kazanma şansını kaçırmayın!
Çocuğunuz size hediye alamayacak kadar küçük mü? Üzülmeyin, bu anneler günü hediyeniz Johnson's baby'den! Johnson's Baby Türkiye - Anneler Günü | Facebook
Sana Türkiye
Marifetli anneler ve kuzuları, hamur işi yaparken keyifli anlarınızın fotoğrafını bize yollayın, size özel hediyelerimizden kazanma şansı yakalayın!
Fotoğraflarınızı iletisim@sanabirtarifimvar.com​ adresine, iletişim bilgilerinizle birlikte bekliyoruz :)
Panda Stix'ler hiç bitmiyor. Sen hayatında başka ne bitmesin isterdin? Hemen sorumuzu yanıtla, 50 adet dondurma kazanma şansını yakala! Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook
SMA Türkiye
Tıklayın, bebeğinizin fotoğrafları Büyümenin Yıldızları'nda yarışsın! Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Ruffles MAX hangi kafalardan çıktı merak mı ediyorsun!? Sürpriz ödüller için yarını bekle!
GÜNÜN SORUSU
Merhaba Arkadaşlar,
Günün sorusunda doğru cevap yarın açıklanacaktır. Yarına kadar doğru cevabı veren üyelerimiz arasından yapılacak olan çekilişle 3 kişi ödül kazanacaktır. Hepinize başarılar dileriz.
www.bilgievi.org.tr - Bilgi Evi - Zeytinburnu Bilgi Evleri
Bilgi Evleri | FacebookEki Görüntüle 416032
http://magazine.ffmoda.com/tr-tr/co...m=shoe&utm_campaign=tesco_kipa_f&f_nisan_2012
ilk ödül haberi benden olsun :)
Mayis yarismasi basladi. Yaraticiligini paylas, Essie'den istedigin urunu kazan. Ister renkleri karistir, ister desen yap, ister french yap, begeniyle yaptiginiz orneklerinizi (Essie renkleri olmasi sart) bu dosya altinda paylasin en cok begeni alan birinci 100 TL, ikinici 50 TL, ucuncu ise 25 TL.lik Essie'den istedigi urunu alsin. Son katilim 30 Mayis.
Essie Turkey | Facebook
tsk ederımmmmmmmmmmBiscolata
Biscolata yakışıklıları size, mükemmel bir sürpriz hazırladı! Zaten onlara da bu yakışırdı! Çok yakında!
ben ben ellerim bom boş
ebebek var bende verebilirim isteyene
kizlar bikac sey sormak istiyorum
superonline cekleri ne zamana kadar gecerli?
daffy numuneleriniz istedikten ne kadar sonra geldi?
kk formda iki reklam arasina sikistim ruhum daraldi yanlardaki iki hatnun bitarafini gormekten
nasil kurtulurum bu reklamlardan
ilahi :) güldürdün beni, bende sıkıldım o hatundan kurtulmanın bir yolu varsa banada söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?