50 TlLİK ÇEKİMLE KENDİME AYAKKABI ALDIM KIZLAR NASIL SİZCE
http://www.markafoni.com/product/2199649/
kızlar anneler günü kampanlarından eliboş çıkmış anne yada anne adayı arıyorum, bir tane tchico çekim var hediye edicem :)
kızlar ben diyorum ki bu kampanyalar için ayrı bi hesap acayım kendime sadece kampanyalar olsun.. ama arkadas yok hiç.. açsam beni kaç kişi arkadas olarak ekleyebilir .. kendi face im de duvarımı falan acamıyorum eşimden dolayı birsürü şeyi paylasamıyorum o yüzden ama böyle olursa benim daha cok işime yarayacak.. beni ekler misiniz face acsam kendime..
hediye çekiyle aldıysan iade edemiyosun canım çekin yanıyo ben denedim olmadı maalesef
yaaa müşteri hizmetlerindeki bayan çantanın fiyatı oranında çekiniz hesabınıza yüklenir deyince iptale razı oldum yüklemicekler mi şimdi
hediye çekiyle aldığını söyledin mi? banada başta öyle söylediler hediye çekiyle aldığımı söyleyince o zaman olmaz dediler. bence tekrar görüş
50 TlLİK ÇEKİMLE KENDİME AYAKKABI ALDIM KIZLAR NASIL SİZCE
http://www.markafoni.com/product/2199649/
kızlar ben diyorum ki bu kampanyalar için ayrı bi hesap acayım kendime sadece kampanyalar olsun.. ama arkadas yok hiç.. açsam beni kaç kişi arkadas olarak ekleyebilir .. kendi face im de duvarımı falan acamıyorum eşimden dolayı birsürü şeyi paylasamıyorum o yüzden ama böyle olursa benim daha cok işime yarayacak.. beni ekler misiniz face acsam kendime..
Bugüne kadar hemen hemen bütün sitelere iade yaptım hepsi de, ücret çek iade yaptılar; Limango hariç! 20TLlik yüklediğimiz çeklerle yaptığım alışverişi iade ettim çekimi de yaktılarMarkafoni candır, çekini iade eder, söylemene bile gerek yok
bende öyle yaptım esas hesabımda taş çatlasın 100 kampanya hesabımda 300 küsur kişi var :) ben eklerim aç sen :)
değişim bile yapmadı canım bana üstelik hatada kendilerindeydi büyük göndermişler ama iade alamayız hediye çekiyle almışsınız çekiniz yanar dedi bana ''can'' markafoni.. :) ama hakkını yemeyim diğer sitelerden daha esnekler.
korass tebrikleeeeerrr
çaykurda sizden birinin adını gördüm sanki
yoksa buradaki KORAŞ bizim Koraş mı ki???
Eve canım sizin korasEki Görüntüle 416933 Annem adına kazanmışımEki Görüntüle 416934
Sabah aradım annemleri muhabbet arasında çaykur aradı dedi.Bende dedim herhalde kazandığım çayı gönderecekler.Aramaya başlamışlar dedim.Demekki bundan ötürüymüş..I pod Touch kazanmışım
Eve canım sizin korasEki Görüntüle 416933 Annem adına kazanmışımEki Görüntüle 416934
Sabah aradım annemleri muhabbet arasında çaykur aradı dedi.Bende dedim herhalde kazandığım çayı gönderecekler.Aramaya başlamışlar dedim.Demekki bundan ötürüymüş..I pod Touch kazanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?