Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben diyorum ki bu kampanyalar için ayrı bi hesap acayım kendime sadece kampanyalar olsun.. ama arkadas yok hiç.. açsam beni kaç kişi arkadas olarak ekleyebilir .. kendi face im de duvarımı falan acamıyorum eşimden dolayı birsürü şeyi paylasamıyorum o yüzden ama böyle olursa benim daha cok işime yarayacak.. beni ekler misiniz face acsam kendime..

bende öyle yaptım esas hesabımda taş çatlasın 100 kampanya hesabımda 300 küsur kişi var :) ben eklerim aç sen :)

hediye çekiyle aldıysan iade edemiyosun canım çekin yanıyo ben denedim olmadı maalesef

yaaa müşteri hizmetlerindeki bayan çantanın fiyatı oranında çekiniz hesabınıza yüklenir deyince iptale razı oldum yüklemicekler mi şimdi

hediye çekiyle aldığını söyledin mi? banada başta öyle söylediler hediye çekiyle aldığımı söyleyince o zaman olmaz dediler. bence tekrar görüş

Bugüne kadar hemen hemen bütün sitelere iade yaptım hepsi de, ücret çek iade yaptılar; Limango hariç! 20TLlik yüklediğimiz çeklerle yaptığım alışverişi iade ettim çekimi de yaktılar Markafoni candır, çekini iade eder, söylemene bile gerek yok

50 TlLİK ÇEKİMLE KENDİME AYAKKABI ALDIM KIZLAR NASIL SİZCE

http://www.markafoni.com/product/2199649/

çok şık güle güle kullan

Oyle yap tabii ki, ben de kişisel, gerçek hesabımı kampanyalar için kullanmıyorum, Cemile Karabulut da benim değil, bir yakınımın ismi

Ay şu çaykurdaki kkoras olabilir dediniz ya ben bile heyecan yaptım, inşallah odur

Son düzenleme:

değişim bile yapmadı canım bana üstelik hatada kendilerindeydi büyük göndermişler ama iade alamayız hediye çekiyle almışsınız çekiniz yanar dedi bana ''can'' markafoni.. :) ama hakkını yemeyim diğer sitelerden daha esnekler.

bu tchibo nasıl bısı anlamadım valla kızlar kendimden,annemden denıyorum kardesımden denıyorum.olmuyo olmuyo.sans mı yok anlamadım.

Markafoniden eşime tişört almıştık bugün geldi bendeni uymadı küçük geldi.bende iade işlemlerini sormak için müşteri tems.ni aradım.
çekinizin tarihi geçmemişse yüklenir dedi.bilginize.

şans işi mi acaba yahu, beni arayıp bizden memnun musunuz, hiç sorun yaşadınız mı diye teyit alıp onlara cevap verdiğim için çek yüklemişlikleri bile var, ama o zamanlar bu extradan çek olaylarını bilmiyorum direk parayla alışveriş yapıyodum, acemi şansı mıydı neydi:)) Limango dışında hiçbirinde sorun yaşamadım, dilimi ısırayım

kızlar... bu incir yaprağı mı? incir çekirdeği mi? o ip donlar hangi kargoyla geliyor acaba?

Johnson's Baby Anneler Günü kampanyamız sona erdi! Kazananlar 16 Mayıs 2012 Çarşamba günü, saat 17:00'de sayfamızdan duyurulacaktır.
İlginiz için teşekkürler! :)

ben ıpad kazansam bir daha yarışmalara bile katılmam o kadar pahalı ödülden sonra aman banane numunelerden derdim

Hürriyet Aile
Çocuğunuzu prensler, prensesler gibi giydirmek istemez misiniz? Masallardan fırlayan eğlenceli testimizi çözün, çocuğunuz için
Kanz çocuk giyimden şık ve kaliteli bir ikili takım kazanın! Kanz

Kendim kazanmış kadar sevindim, bizden birinin büyük ödül kazanması çok güzel. Güzel günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…