kızlar ben alabilirim tchibo ,eğer kullanmıyacaksanız ,ama benim çekim yok karşılığında verilecek
canım soyle anlatayım.faceden fyonk u begeniyosun.ordan uygulamsını acıp arkadaslarına hediye yollayabiliyosun.tchiboda hedıyeler ıcınde var.onlarda sana atabılıyo tabi:)ama ben 2 gundur atamıyorum yok.kafayı yıcem.
canım soyle anlatayım.faceden fyonk u begeniyosun.ordan uygulamsını acıp arkadaslarına hediye yollayabiliyosun.tchiboda hedıyeler ıcınde var.onlarda sana atabılıyo tabi:)ama ben 2 gundur atamıyorum yok.kafayı yıcem.[/QU
BENİŞM GÖNDERECEĞİM HEDİYE ÇEKLERİ NASIL GELİYOR? AYRICA BU DURUMDAN BEN NASIL FAYDALANIYORUMÇ...
canım soyle anlatayım.faceden fyonk u begeniyosun.ordan uygulamsını acıp arkadaslarına hediye yollayabiliyosun.tchiboda hedıyeler ıcınde var.onlarda sana atabılıyo tabi:)ama ben 2 gundur atamıyorum yok.kafayı yıcem.[/QU
BENİŞM GÖNDERECEĞİM HEDİYE ÇEKLERİ NASIL GELİYOR? AYRICA BU DURUMDAN BEN NASIL FAYDALANIYORUMÇ...
canım soyle.sen arkadasına atıyosun burdan yada facedekı arkadasın faceden arkadas olmak zorundasın.sende kendıne baska face adresınden atabılırsın.yakın bı arkadasın varsa mesala.bu sekılde yani
canım öyle değil önce migros kiokslarında money kartını okutup ürünü yazdır seceneğine basacaksın bazen kağıt veriyor makina bazen vermiyor. sonra ürünü (birebir aynısını al gramajı vs aynı olacak.)alıp kasaya gideceksin money kartı kasiyer makinaya okutup geçirince işlem sonunda düşüyor indirimini. ama yine de sor indirimimim gözüküyor mu diye
teşekkür ederim arkadaşım açıklamandan dolayı. tamda dediğin gibi oldu.
kimsenin tıkla kazandan haberi yok anlatana kadar göbeğim çatladı.
kioksa gidiyorum indirim görünüyor kasaya geliyorum yok diyorlar.
danışmana gidin diyor oda birşey bilmiyor sonra money club u telefonla aradılar.
bayağı uğraştım anlayacağınız. ama öğrendim bende.
kasaya girince görünmüyor kartta, ama işlem yapınca hesaptan düşüyor indirim.
fikrimühimden yüklenen %100 danino vardı, birde cart door %50 aldım.
canım soyle anlatayım.faceden fyonk u begeniyosun.ordan uygulamsını acıp arkadaslarına hediye yollayabiliyosun.tchiboda hedıyeler ıcınde var.onlarda sana atabılıyo tabi:)ama ben 2 gundur atamıyorum yok.kafayı yıcem.
canım soyle.sen arkadasına atıyosun burdan yada facedekı arkadasın faceden arkadas olmak zorundasın.sende kendıne baska face adresınden atabılırsın.yakın bı arkadasın varsa mesala.bu sekılde yani
SAĞOL Cnım..bu çekler kendiliğindenmi geliyorIQ UM DÜŞTÜ İYİCENE
hala varsa ben alabilirim..Tchibo kodu isteyen varsa gönderebilirim kızlarrrrr
(1 tane var elimde)
Canım Nazende87 istedi önce ona verdimTekrar alabilirsem veririm yine. Karşılığında bişey istemiyorum
Tchibodaki cekler bırlesmıyor dıye bılıyorum ben.cekın altında son kullanma tarıhı yazıyo ztn.cekı aktıflestırınce 1 saat ıcınde kullanman gerekıyo.yoksa cek bosa gıdıyo.bu hepsı ıcın gecerlı.bu fyonktaki çekler yada tchibo çkleri birleştiriliyormu? verdiğğ tarihtemi kullanmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?