Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşalar birşey soracam yaa rodi mont varda beden konusunda şüphem var.Kalıpları nasıldır rodinin bilen kullanan varsa yardımcı olabilirmi bana.
Boyum 1,68 kilom 84 xl mi olur xxl mi sizce.İnce bir mont baharda giyilecek gibi.

rodinin kalıpları biraz büyük gibi mont almadım ama gömlek falan aldım ..xl olur bence

kızlar banada tchboo gönderinnn bende hiç grnmedi daha....

ebrusallistore kazananları ;

Hediye kazanan takipçilerimiz Nihan Çetinkaya, Şule Aktaş, Sema Akdemir Boyacı kutluyoruz:) İletişim bilgilerini yarisma@ebrusallistore.com' a gönderebilirler..

Uzuuuuun zaman oldu ne bir kargocu geldi , ne adım yazıldı listelere , ne de bir mail ....

kızlar burayı arada takip ediyorum ama paylaşım yapmıyorum.dün pançodann mesaj geldi. 75 tl ve ÜZERİ ALIŞVERİŞİNİZE 25 TL BEDAVA DİYE.BEN KULLANMAYACAĞIM.BOŞA GİTMESİN BELKİ İŞİNİZA YARAR DİYE KODUNU YAZIYORUM.UMARIM KULLANAN BİRİ ÇIKAR
KOD:MUTLUPANÇO25 (18 MAYIS SON GÜN)

yaaa müşteri hizmetlerindeki bayan çantanın fiyatı oranında çekiniz hesabınıza yüklenir deyince iptale razı oldum yüklemicekler mi şimdi

avea 25 tl lik çekle iki ürün almıştım. ürünün birini iade ettim. iade ettiğim tutar kadar kupo yüklemişler hesabıma. bende böyle bir sorun çıkmadı

kızlar bu kampanyalar için kendime face hesabı açtım.. beni ekleyebilir misiniz..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar....

erkenden kalkıp oturdum yine pc başına. İnşallah sağlıklı, güzel bol kazançlı bir gün olur..

Günaydın...Bu site güvenilir midir? Bileniniz var mı?

Günaydın... Bu site güvenilir midir? Bileniniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…