ne geldi tam olarak canım resmini koyarmısın acaba?
Arkadaşalar birşey soracam yaa rodi mont varda beden konusunda şüphem var.Kalıpları nasıldır rodinin bilen kullanan varsa yardımcı olabilirmi bana.
Boyum 1,68 kilom 84 xl mi olur xxl mi sizce.İnce bir mont baharda giyilecek gibi.
korassssssss tebrikler canımmmm süpersinnnnnnn
yaaa müşteri hizmetlerindeki bayan çantanın fiyatı oranında çekiniz hesabınıza yüklenir deyince iptale razı oldum yüklemicekler mi şimdi
OLAY türkiye
Harika annelerine sevgi dolu mesajlarını paylaşan herkese teşekkür ederiz. İşte kazanan katılımcılarımız:
https://www.facebook.com/olayturkiye/app_302732586470131
Kazanan katılımcılarımızla kayıt olurken belirttikleri e-posta adresleri aracılığıyla iletişime geçeceğiz.
bende kazanmışımmmm
İşte size inanılmaz kampanya!!! Zaten muhteşem fiyatlarla sunduğumuz harika ürünleri daha da indirimli almanın yolu burada. İndirim çekimizi facebook duvarında paylaşan ve www.lukshop.com/lkshp adresine tıklayarak üye olan herkese 20 TL'lik indirim çeki hediye. 3 gün sürecek bu kampanyadan yararlanmak için geç kalmadan indirim çekimizi duvarınızda paylaşın ve lukshop.com'a üye olun. Hediye çekleriniz 16.05.2012 tarihinde gün içerisinde hesaplanıza yüklenmeye başlayacaktır. İyi alışverişler! (Önemli Not: Üye olmakla ilgili sorularınız ve yaşadığınız sıkıntılarla ilgili olarak bizimle facebook sayfamız üzerinden ya da sitemizde bulunan iletişim formundan iletişime geçebilirsiniz. Aktivasyon postanız için lütfen gereksiz eposta kutunuzu kontrol etmeyi unutmayınız.)
İşte size inanılmaz kampanya!!! Zaten muhteşem fiyatlarla sunduğumuz harika ürünleri daha da indirimli almanın yolu burada. İndirim çekimizi facebook duvarında paylaşan ve www.lukshop.com/lkshp adresine tıklayarak üye olan herkese 20 TL'lik indirim çeki hediye. 3 gün sürecek bu kampanyadan yararlanmak için geç kalmadan indirim çekimizi duvarınızda paylaşın ve lukshop.com'a üye olun. Hediye çekleriniz 16.05.2012 tarihinde gün içerisinde hesaplanıza yüklenmeye başlayacaktır. İyi alışverişler! (Önemli Not: Üye olmakla ilgili sorularınız ve yaşadığınız sıkıntılarla ilgili olarak bizimle facebook sayfamız üzerinden ya da sitemizde bulunan iletişim formundan iletişime geçebilirsiniz. Aktivasyon postanız için lütfen gereksiz eposta kutunuzu kontrol etmeyi unutmayınız.)
Günaydın...Bu site güvenilir midir? Bileniniz var mı?
gunaydın canım bende hala yok sabah erkenden kalktım.ama yok.anlamadım neden.bunun bı yolumu var.atabılen varsa banada atarsanız sevınırım.fyonkta herkese tchibo cıkıo kızlar bende ama yollayamıorumhata veriooo
fyonkta herkese tchibo cıkıo kızlar bende ama yollayamıorumhata veriooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?