Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bu fyonk konusunu diğer topiğe taşısakmı? çek muhabbetine döndü yine sanırım, uyarı alıcaz yine :44:

canım kusura bakma olayı çözemedimde ..oyüzen yardım istedim arkadaşlardan..

fyonkta herkese tchibo cıkıo kızlar bende ama yollayamıorumhata veriooo

Aynen sinir oldum ben de görünüyor ama yollanmıyor

ben dün sizlerin yardımı ile ilkkez denedim ..ya ben beceremedim yada size olan bana oldu..

avea 25 tl lik çekle iki ürün almıştım. ürünün birini iade ettim. iade ettiğim tutar kadar kupo yüklemişler hesabıma. bende böyle bir sorun çıkmadı

O zaman benimki de yüklenir bugün yarın.peki yüklenen kuponu kullanırken gene bi limit ya da son kullanım tarihi oluyor mu acaba

kızlar markafonide iade ettiğim bir ürünün tutarını hesabıma aktif kupon olarak göndermilerdi. markmst sitesinden de kargo bedava çeki aldım. veeee kızıma patik aldım. 0,66 kuruş ödedim. ayyy böyle alışveriş yapmak çok güzel yaaa :)

O zaman benimki de yüklenir bugün yarın.peki yüklenen kuponu kullanırken gene bi limit ya da son kullanım tarihi oluyor mu acaba

son kullanımtarihi oluyor. ama alt limit yok. ve aktif kupon oluyor. yani iade edilen tutatrın yanına başka indirim koduda kullanabiliyorun. mesela benim 11,33 tl lik iade kuponum vardı. birde kargo bedava çekim.ikisini birlikte kullandım.

hımm iyiymiş birleşme olması o zaman kargo bedava çeki bulup yeniden çanta bakmam lazım ayakkabım çantasız kaldı :)

günaydınlar kızlar bı tchibo çeki çıkıyor ama göndereniyorum acaba neyi eksik yapıyorum sizde de öylemi oluyor bana yardım edin

Hala burada çek paylaşımı yapanlarda ciddi bir algılama bozukluğu olduğunu düşünüyorum.. Defalarca uyarı yazdık acaba daha ne yapmak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…