arkadaşlar bu fyonk konusunu diğer topiğe taşısakmı? çek muhabbetine döndü yine sanırım, uyarı alıcaz yine :44:
fyonkta herkese tchibo cıkıo kızlar bende ama yollayamıorumhata veriooo
Aynen sinir oldum ben de görünüyor ama yollanmıyor
avea 25 tl lik çekle iki ürün almıştım. ürünün birini iade ettim. iade ettiğim tutar kadar kupo yüklemişler hesabıma. bende böyle bir sorun çıkmadı
kızlar markafonide iade ettiğim bir ürünün tutarını hesabıma aktif kupon olarak göndermilerdi. markmst sitesinden de kargo bedava çeki aldım. veeee kızıma patik aldım. 0,66 kuruş ödedim. ayyy böyle alışveriş yapmak çok güzel yaaa :)Eki Görüntüle 417338
O zaman benimki de yüklenir bugün yarın.peki yüklenen kuponu kullanırken gene bi limit ya da son kullanım tarihi oluyor mu acaba
kızlar adresimi yazsam buraya eklemeniz için olur mu.. yoksa yasak mı .. :44::44::44:
yaz canım ben yazmıştım. bu arada bende eşim için bir hesap açtım kampanya hesabı olanlar ekleyebilirler: osiyb@mynet.com
günaydınlar kızlar bı tchibo çeki çıkıyor ama göndereniyorum acaba neyi eksik yapıyorum sizde de öylemi oluyor bana yardım edin
sayfasına yazsana canım ordan yardımcı olurlar
yaz canım ben yazmıştım. bu arada bende eşim için bir hesap açtım kampanya hesabı olanlar ekleyebilirler: osiyb@mynet.com
kızlar polisan sürpriz hediye olarak lap top çantası gönderiyo.şimdi geldi benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?