Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bak size dün de konuyu kapatacak şekilde cevaplar verdim hala aynı tavırlardasınız.ama asıl sorun bu zaten post sayısına göre yeniler eskiler olarak bakıp ona göre muamele edişinizin çirkinliği.bakarsanız görürsünüz benim üyeliğim sizden daha eski burada postunun çok olması sadece daha çok zaman ayırabildiğini gösterir.bir de beğenenler var beğenenler var.ne kadar ilginç ya benim yazdıklarımı da beğenenler var ama ben böyle ilginç çıkarımlar yapmadım.neyse çok basit tavırlarınız ve konuşmalarınız ben cevap verdikçe basitliğiniz sürecek sadece daha fazla benim yazdıklarım üzerinden uzatmayın.iyi akşamlar.

arkadaşlar bebek veya çocuk ürünleri veren başka daha neler var?

kızlar zaten sık sık uyarı alıyoruz nooooolur konuyu kapatın ceza almasın topik:82::82::82::82: yazık :84::84::84::84::84: hepımız faydalanıyoruz 2 kjişi yüzünden hedıyelerden olmayalımmmmmmmmmm

rexonadan gelen klağıtlarrrrrrrrr duruyo rolonum gelmedı :84::84::84::84::84:napsak kızlarrr :82::82: rolonu gelmeyenler warmııııııııııııııııı:44::44::44::44:

angeloves55 m3lis sekercik quarkparticle farmasi asikumrall nihans xzgi eceden2011 oooooooo yeni kızlar war aramızdaaaaaaaaaaaa

kızlar zaten sık sık uyarı alıyoruz nooooolur konuyu kapatın ceza almasın topik:82::82::82::82: yazık :84::84::84::84::84: hepımız faydalanıyoruz 2 kjişi yüzünden hedıyelerden olmayalımmmmmmmmmm

haklısın başka bir şey yazmıycam özür dilerim hepinizden de.

rexonadan gelen klağıtlarrrrrrrrr duruyo rolonum gelmedı :84::84::84::84::84:napsak kızlarrr :82::82: rolonu gelmeyenler warmııııııııııııııııı:44::44::44::44:

bence çoğu ürünlerimizde kargoda kalıyodur,benimde glmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…