Eki Görüntüle 208455
Arkadaşlar gliss ürünlerim bu gün geldi. fotoğrafını sizlerle paylaşmak istedim. Sonuçta sizler sayesinde kazandım.
ülker hero baby'den gelen kutu
Eki Görüntüle 208468
işte yeni kampanya :)
facebook-ugoza eşarp
evet yarışma başlıyorr..belirlediğimiz 10 eşarptan en çok beğendiğiniz 3 eşarbı önce beğeniyorsunuz sonra profilinizde paylaştıktan sonra ugoza eşarp sayfasını en az 50 kişiye öneriyorsunuz.bu işlemleri bitirdikten sonra bunu sayfada belirtip yarisma-ugoza@hotmail.com adresine beğendiğiniz eşarp kodlarını iletişim bilgileriyle beraber gönderenler arasında çekiliş sonucunda 5 kişiye beğendiği 3 eşarptan birini hediye
arkadaşım linkini verebilirmisin,ben baktım normal beğenme şeklinde değilde arkadaşlık isteği gönderiliyo ancak yanlış yeremi bakıyorum acaba
doğuş çay adil yarışma olmadı ben ilk 100 deydim yarışmaya 3 gün kala jüri seçecek dediler.ve ilk 1000 dekilerle birlikte hediye paketi kazanmışım.o kadar emek gitti.yazık oldu.
doğuş çay kazananlar varmı kızlar ? adınızı f3 le aratabilirsiniz..
kızlar nüfus cüzdanlarınızın önce fotokopisini alıp üzerine doğuşçay markası tarafından düzenlkenen yarışmaya ithafen gönderilmiştir diyerek paraflayın.. yazılar nüfus cüzdanınızın bir kısmınıda kaplasın ki başka bir şeyde kullanılamasın.. daha sonra taratıp mail atın derim
aa hiç teşekkür yok mu
soru sorup cevap alamayınca sitem etmenin adına sohbet deniyor demekki
canım her beğenene gönderiyorlar mı sana geldi mi sen kullandın mı?
burda bunu daha önce bi çok arkadaşımız sormuştu arkadaşımızıın sorması da gayet doğal. onlarda bakabilirdi geçmişe dimi ?böyle gerginliklere hiç gerek yok .. cevap verecek tek kişi siz değildiniz neden böyle bi tepki verdiniz çözemedim..
Aaa..süpermiş.
rujda herhangi bir rengi belirleyip, kendileri mi veriyor..
yoksa seçenek sunuyorlar mı sana..beğendiğin bir rengi yani..
kendileri belirlemiş oluyo makyaj çantasının içinde hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?