- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
melikecim üye olanlaramı geliyo acaba bende üyeyim ama gelmedi henüz böyle birşey sadece denedim biliyorum dan koleston köpük boya bide milupadan ikinci kez içinde numuneler olan bir kutu yollamışlar saolsunlar :)
evet kusum üye oldugum için geldi
banada milupadan ikinci bişi gelmedi bitanem hangi kargoyla geldi acaba bi arayı soram bakimm
bu hero baby bana ups die bi kurye getirdi :44:
hııım banada gelir inşaallah o zaman bende üyeyim çünkü hero baby'e milupanında kutusunu attım canım yoksa bakardım hangi kargoyla geldiğine ama evde yoktum komşuma bırakmışlar kargoları
Eki Görüntüle 208455
Arkadaşlar gliss ürünlerim bu gün geldi. fotoğrafını sizlerle paylaşmak istedim. Sonuçta sizler sayesinde kazandım.
Tebrikler canım da o ne kızzz?
kekstradan bişiy kazanan var mı kızlar??
Kartı sordun sanırım migros veya tansaştan gliss ürünü alırsan 4 tl indirim canımbana niye tarak gelmedi acaba,,,diğeri ne canım
yawwwwww 50 kişiyi nasıl begendırelımkıişte yeni kampanya :)
facebook-ugoza eşarp
evet yarışma başlıyorr..belirlediğimiz 10 eşarptan en çok beğendiğiniz 3 eşarbı önce beğeniyorsunuz sonra profilinizde paylaştıktan sonra ugoza eşarp sayfasını en az 50 kişiye öneriyorsunuz.bu işlemleri bitirdikten sonra bunu sayfada belirtip yarisma-ugoza@hotmail.com adresine beğendiğiniz eşarp kodlarını iletişim bilgileriyle beraber gönderenler arasında çekiliş sonucunda 5 kişiye beğendiği 3 eşarptan birini hediye
kız bize niye demedinnnnnn sen yanlız katıldın:95::95::95:
yawwwwww 50 kişiyi nasıl begendırelımkı
kız bize niye demedinnnnnn sen yanlız katıldın:95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?