Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynı bilgisayardan birden fazla hesapla yarışamıyoruz arkadaşlar sinir oldum.

modemini kapat aç, ben hiç katılamadım hakkınız doldu diyo..

arkadaşlar face de ballmania diye bişey dolaşıyo haberi olan varmı? topu kutulara sokup puan topluyosun ona göre hediye çekilişine hak kazanıyosun ama öyle bişeyki sanki o hediyeyi direk kazanmışsın gibi bilgilerini istiyo tlf na msj gönderiyo ''evet'' yazıp cevapla diyo, ben cevaplamadım uygulama ücreti 9,90 die bişey okudum. dikkatli olun..

bu kişi bizdense tebrikler resmen kadını takibe aldım çoğu kampanyalarn hpsini kazanıyor şaka gibi ya

cillit bang kazanan
16.05.2012: esra saçlı

tebrikler bizden biridir inşallah

cillit bang kazanan
16.05.2012: esra saçlı

Esra Tebrikler. Ne ara oynadın da kazandın Tü tü maşallah

Pantene Facebook uygulamasına katılan her 100. kişi kazanıyor. Sen de saç tipine uygun Pantene’ini bul, sen de kazan! https://www.facebook.com/PanteneTurkiye

cilit bangden yana cok sanslıyım masallah
dıger yarsmalarındada kazandım ama hep cekılıs hakkım asırıydı
115 cekılıs hakkıylan bugun kazanan ben oldum
cokta ıhtıyacım vardı
darısı sıze ınsallah

Esra Şansın Daim olsun

markafoni
Sürpriz yarışmamız başladı! Mudo Concept kampanyamızda toplamda kaç adet kategori bulunmaktadır? Sorunun doğru cevabını mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 1., 25., 50., 75., 100., 125., 150. ve 175. kişi Mudo Concept’ten sürpriz bir hediye kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen Markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!

KIZLAR DILEK SHOSESTAN AYAKKABI HEDIYESI GELEN OLDU MU

Aynen kızlar hediye kazandım diye nasıl sevinmiştim, benden daha adres bilgilerini bile almadılar ki, sayfaya da yazdım en son cevap yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…