Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bazen açılan resimlerde 3, 4 resim çıkıyor. onların hepsine bile tıkladığım oluyor ancak o şekilde 45 resme tamamlayabiliyorsun

:128::81: bütün ziyaretçiler böyle duyarlı düşünse keşke

sonunda kazandım şu cillitbang dan demekki dün gece çok yoğundu, 3 kere oynadım üçündede yaptım :87:

bende aynen bu şekilde üye olmuştum burayı bir arkadaştan duymuştum azcık bakmıştım sonra kendimi suçlu hissetmiştim ve hemen üye olmuştum. inşallah bu yazıyı okuyan diğer misafirler de sizden örnek alırlar ve üye olurlar

bazen açılan resimlerde 3, 4 resim çıkıyor. onların hepsine bile tıkladığım oluyor ancak o şekilde 45 resme tamamlayabiliyorsun

evet canım bu arada oyun bazen çok hızlı bazen de yavaş , yavaşken 45 e tamamlamak mümkün değil bence de pc hızı ve internet hızına bağlı bakalım 5-6 oyun tutturdum ama yüzlerce kişi oynuyodur zor ihtimal yani

18/05/2012 Cuma günü yapılacak olan "Geleneksel Cuma Günü Yarışması - 4" e katılarak 1 adet Caprice (80*150) kazanan 3 kişiden biri olma fırsatını yakalayın.
Sorular 18/05/2012 Cuma günü Facebook sayfamızda yayınlanacaktır.

EKO HALI

Bu Hafta Beğen,Paylaş Kampanyamızda Talihli 3 KİŞİYE Vero Moda Bluz Hediye Ediyoruz... !

Beğen,Paylaş Sende Kazan !

ModaHill Modanın ve Alışverişin Doruk Noktası...

Eko Halı
‎18/05/2012 Cuma günü yapılacak olan "Geleneksel Cuma Günü Yarışması - 4" e katılarak 1 adet Caprice (80*150) kazanan 3 kişiden biri olma fırsatını yakalayın.
Sorular 18/05/2012 Cuma günü Facebook sayfamızda yayınlanacaktır.

EKO HALI
Halı | Halı Modelleri | Eko Halı

ay benim bağlantım da yavaşladı 45e tamamlayamaz oldum demek bağlantıyla da alakalıymış zaten kazanmamız zor kısmet artık

Evinizin hem havasını hem de dekorunu yenileyen Glade Sense & Spray Decor, Türkiye'nin en şık odalarını seçiyor.

Siz de "Benim Evim Benim Kokum" yarışmasına katılıp odanızın fotoğrafını yükleyin, 50 adet Maison Française Türkiye yıllık aboneliği ve 100 adet Glade Sense & Spray Decor'dan birini kazanma şansı yakalayın.

Facebook'ta Glade Benim Evim Benim Kokum | Facebook

Vivident Tr
Uzaylıların 1 günü kaç saatten oluşuyor, biliyor musun? Soruları yanıtla, davetiye senin olsun! Sen de, Men in Black III filmini herkesten önce izleme fırsatını yakalamak istiyorsan, hemen twitter.com/Vivident_Tr hesabını takip et! Şanslı 20 kişiden biri sen olabilirsin! #uzaylıtutkusu https://twitter.com/#!/search/#uzaylıtutkusu

Anneler Günü için düzenlediğimiz Hediye Halı kampanyamızda ROYAL HALI kazanan talihliler belli oldu.

Kazanan şanslı takipçilerimizi kutluyoruz.
Kazanamayan takipçilerimize ise "Bizi İzlemeye Devam Edin" diyoruz :)

İŞTE KAZANAN ŞANSLI TAKİPÇİLERİMİZ :

UFUK TANTEKİN (DİYARBAKIR/BAĞLAR)
OMER SAĞİR (ELAZIĞ KOVANCİLAR
FEYHAN DEVECİ (ANKARA MAMAK)
ALİ OSMAN ERGİN (TRABZON MERKEZ)
CENGİZ GÖÇMEN (GAZİANTEP ŞAHİNBEY)
SENEM AYSU GÜLTEKİN (İSTANBUL ZEYTİNBURNU)
SABİHA ÇADIRCI (İSTANBUL BAKIRKOY)
SELİN ALBAŞ (İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ)
HATİCE KARAMEMİŞ (KAYSERİ / MELİKGAZİ)

bizden kimse yok gaiba

Veet al, “Pamuk Prenses ve Avcı” filminin ön gösterimine katılacak 500 kişiden biri olma şansını kaçırma! İstanbul'daki CarrefourSA’lardan yapacağın her 1TL’lik Veet alışverişinde, 1 adet çekiliş hakkı kazanıyorsun!

Kampanyayla ilgili detaylı bilgi için tıkla: Veet Alın

Garanti Bankası'nın mobil uygulamalarından herhangi birini en iyi anlatan sloganı yazan 20 kişiye çift kişilik Madonna konser bileti hediye! Üstelik en yaratıcı slogan garanti.com.tr'de yayınlanıyor!
Yarışma tarihlerinde Madonna Konseri | Kampanyalar | Garanti Bankası linkindeki Başvur butonundan Garanti Bankası mobil uygulamalarından birini seçip yaratıcı sloganınızı bizimle paylaşın, 7 Haziran'da gerçekleşecek Madonna İstanbul konserine çift kişilik bilet kazanma şansı elde edin.
Paylaştığınız sloganlar arasından 30 Mayıs'ta belirlenecek en iyi anlatıma sahip 20 kişi çift kişilik Madonna konser bileti kazanırken, en yaratıcı slogan 13 Haziran'da garanti.com.tr'de yayınlanıyor!

emsan :

”Benim Annem” uygulamasına katılımınız için sonsuz teşekkürler. İşte Anneler Günü özel hediyesinin sahipleri;

Nurgün Karahan (00115)

Yeşim Çetinbaş (00146)

Esra Hoşgör (00216)

Hatice Şimşek (00237)

Sinem Ümit (00273)

Burcu Çınar (00386)

Öznur Gökkuş (00409)

Derya Başaran (00473)

Sonay Gürbüz (00506)

Kübra Zeydan (00856)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…