canım ben bir bakayım dedim 2 saniye kala 45 resmin tümüne tıkladım o zaman çekiliş hakkı kazandınız dedi yani her oyun ve tıklama için çekiliş hakkı vermiyor demek ki ama o kadar hızlı değişiyor ki zar zor görülüyor
arkadaşlar günaydın.ben üye olalı çok olmadı.sizin paylaşımlarınızdan faydalanıyorum.bende bazen rastgeldiğim çekilişleri haber vermek istiyorum.kendimi sorumlu hissediyorum.bir bakıyorum paylaşılmış.açıkcası hızınıza hayranım.bende bu anneler günü hiç bir şey kazanamayanlardanım.pes etmek yok.
ffacebook ta F&F moda her gün bir kişiye ayakkabı hediye ediyor.link atamadım. kusura bakmayın.bol ödüllü günler.
arkadaşlar günaydın.ben üye olalı çok olmadı.sizin paylaşımlarınızdan faydalanıyorum.bende bazen rastgeldiğim çekilişleri haber vermek istiyorum.kendimi sorumlu hissediyorum.bir bakıyorum paylaşılmış.açıkcası hızınıza hayranım.bende bu anneler günü hiç bir şey kazanamayanlardanım.pes etmek yok.
ffacebook ta F&F moda her gün bir kişiye ayakkabı hediye ediyor.link atamadım. kusura bakmayın.bol ödüllü günler.
bazen açılan resimlerde 3, 4 resim çıkıyor. onların hepsine bile tıkladığım oluyor ancak o şekilde 45 resme tamamlayabiliyorsun
evet canım bu arada oyun bazen çok hızlı bazen de yavaş , yavaşken 45 e tamamlamak mümkün değil bence de pc hızı ve internet hızına bağlı bakalım 5-6 oyun tutturdum ama yüzlerce kişi oynuyodur zor ihtimal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?