kızlar süperonlinedan kazandığımız markafoni çeklerinin kullanım süresi ne zamana kadar bilen var mı ?
ah kızlar nasıl üzülmeyin hiç şansım yok ayrıca rüyamda ıphone kazanıyodum bu kadar kafaya takmışım yarışmaları[/QUOTE
sen benim halimi görsen, bugün ablam kızıyo sen nie işten gelince dizi falan izlemiyorsun, işyerinde kampanyalara giriyorsun, akşam eve gelince kampanya diyorsun kafayı mı bozdun kampanyalarla dio bugün bana
oleyyyy
Yarışmamıza katılarak Philips Azur ütü kazanan yarışmacımız belli oldu! Nurten Oktar adlı yarışmacımızı tebrik ederiz. Yarışmamıza katılan tüm yarışmacılarımıza teşekkürler!
kayınvalidem kazandıııı
ah kızlar nasıl üzülmeyin hiç şansım yok ayrıca rüyamda ıphone kazanıyodum bu kadar kafaya takmışım yarışmaları[/QUOTE
sen benim halimi görsen, bugün ablam kızıyo sen nie işten gelince dizi falan izlemiyorsun, işyerinde kampanyalara giriyorsun, akşam eve gelince kampanya diyorsun kafayı mı bozdun kampanyalarla dio bugün bana
benimde abim başımda sürekli bırak şu kampanyaları diyip duruyo
kızlar yeni yaptıgım kekimden sizede ikram ediyim kampanyalara katılırken enerjimiz düşüyor
Eki Görüntüle 419979
Esra Şansın Daim olsun
Hobby Home Collection
Yarışmamızda son günlere yaklaşıyoruz!
Şanslı 5 kişiden biri olmak istiyorsanız, acele edin...
https://www.facebook.com/pages/Hobby-Home-Collection/156986831008732?sk=app_208195102528120
sagolasın cnım darısı sıze olsun ınsallahhhhhhhhhhh
kızlar yeni yaptıgım kekimden sizede ikram ediyim kampanyalara katılırken enerjimiz düşüyor
Eki Görüntüle 419979
sagolasın cnım darısı sıze olsun ınsallahhhhhhhhhhh
beren suan kan sekerım dustu galıba :)))))
size gelim barı
Fuelsharkturkiye.com - Satın al, sipariş sayfası kızlar arabası olanlar istesin numune gönderiyorlarmıs ürünü benzinden tasarruf icinmiş
Fuelsharkturkiye.com - Satın al, sipariş sayfası kızlar arabası olanlar istesin numune gönderiyorlarmıs ürünü benzinden tasarruf icinmiş
Abime süpriz olacak onun adresini yazdım. Şansına canım abim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?