Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar markafoniden alışveriş yaptım ama aldığım ürünleri sonradan beğenmedim siparişi iptal etmek istediğimi söyledim siteleri üzerinden ama herhangi bir cevap vermediler telefon ettim bekle bekle bana cevap gelene kadar kontrm bitti acaba diyorum mail adresim üzerinden mail atsam mail adrsei olarak ne yazmam lazım bualamadımda bilen varsa bana cevap versin

ben de daha önce aldığım ürünü geri yolladım önce tlf la aradım iptal edeceğimi söyledim sonrada ürünü yolladım bir sorun olmadı

bilmiorum ki kızlar bende baska blogda gördüm de yazdım istemiş millet kargo olsa söylerlerdi sanıorum ama bilemem zaten ilteşime gececekler sorarsınız

Maşallah canım bu aralar çok iyi gidiyosun

kızlar yeni yaptıgım kekimden sizede ikram ediyim kampanyalara katılırken enerjimiz düşüyor

Eki Görüntüle 419979
Ohh ellerine sağlık .Ben de yaprak sarma yaptımSana da maşallah cnm

sagolasın cnım darısı sıze olsun ınsallahhhhhhhhhhh

beren suan kan sekerım dustu galıba :)))))
size gelim barı

Tebrikler cnm .Güle güle harcaEki Görüntüle 420361

Trendyol dan abim adına bornoz kazandım

Tebriklerrrr..Öyle bir yarışma mı vardı cnm..

işte yarışma erikli ile çay lezzeti link atamıyorum kızlar
https://www.facebook.com/ErikliLezzeti/app_236388436467845

YENİ NİVEA Powerfruit Duş Jeli seti kazanma şansı yakında burada

VE

Sizlere bir sürprizimiz var! Pastel bu yaz ürün ailesine yeni bir ürün daha ekleyecek. Türkiye’de ilk defa hazırlanan ürünümüz, yazı havası ve tarzıyla canlandıracak. Unutulmaz bir Pastel deneyimi yaşatacak!

Bu yeniliğe biraz heyecan da katmak istedik. Sizlerle 4 gün boyunca her gün Facebook sayfamızdan görseller paylaşacağız. 4. gün yayınladığımız son postumuzun ardından; bu görsellerdeki ürünü doğru tahmin eden takipçilerimizden birine, Pastel’in muhteşem bir sürprizi var!

Takipte kalın! https://www.facebook.com/PASTELCOSMETICS

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah razı olsun berencıgım :)))mıs gıbı kokutun topıgı hepımız kek yaptık senden sonra galıba :))))

koras sagol canım darısı sana olsun

ay bu benzın seysı kargo ucretı varsa geldıgı gıbı gerı yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…