Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

burada benim gördüğüm 2 şanslı kişi var biri esra diğeri aokta ben hayaranım bu kızlara sizi bilmem çok tebrik ediyorum arkadaşalr ayrıca tüm hayatınızın bu kadar yolunda gitmesini diliyorum nereden çıktı demeyin içimden geldi buarada bişey soracağım acaba nu lila kutu çeklerini nasıl kullanacağız daha önce kullanan oldumu 2 adet 5 tl lila kutu çekim oldu ama 5 er liacık herbiri bana nasıl faydası olur bilmem

kızlar size birşey sormak istiyorum incir yapragından nasıl hediye geliyor yarışmamı yapılda bir anlatırmısınız?

canım benim teşekkür ederim.
ben katıldığım tüm yarışmaları buradan paylaşıyorum.inşallaha sende daha iyilerini kazanırsın.

ne demek canım benim afiyet olsun evet sanırım herkes kek yaptı

arkadaşlar benım arkadaşım siteye üye oldu ama daha üyeliği aktifleşmedi benden yazmamı istedi eklemenizi rica ediyor kampanyaları paylaştığınız face de size katılmak istiyor link veremedim hep virüs diyor
arama kısmına fikret mavkan yazarsanız çıkıyo bi tane var zaten şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
günaydın hanımlarrr.. bizde işe gidecekmiş gibi ayaktayız 7 den beri.. oğluşum saolsun

günaydın canım..
bizde öyle erkenciydik zamanında..işe giderken bile o kadar erken kalkmıyordum..
şimdi 10-11 gibi uyanıyoruz..okula ucu ucuna yetişiyoruz..

günaydın canım..
bizde öyle erkenciydik zamanında..işe giderken bile o kadar erken kalkmıyordum..
şimdi 10-11 gibi uyanıyoruz..okula ucu ucuna yetişiyoruz..

bende o günleri görürmüyümki :) ama o zamanda ben çalışıyo olcam Allah izin verirse.. neyse şu dönemi bi atlatalımda hayırlısıyla

bak gene gelmiş bu oys kardeşim sen kimsin yaa vallahi bidaha link atıp çıkarsan şikayet edicem bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…