kızlar size birşey sormak istiyorum incir yapragından nasıl hediye geliyor yarışmamı yapılda bir anlatırmısınız?
Maşallah canım bu aralar çok iyi gidiyosun
teşekkür ederim canım.
gerçi senin eline su dökemem ama :)
burada benim gördüğüm 2 şanslı kişi var biri esra diğeri aokta ben hayaranım bu kızlara sizi bilmem çok tebrik ediyorum arkadaşalr ayrıca tüm hayatınızın bu kadar yolunda gitmesini diliyorum nereden çıktı demeyin içimden geldi buarada bişey soracağım acaba nu lila kutu çeklerini nasıl kullanacağız daha önce kullanan oldumu 2 adet 5 tl lila kutu çekim oldu ama 5 er liacık herbiri bana nasıl faydası olur bilmem
Allah razı olsun berencıgım :)))mıs gıbı kokutun topıgı hepımız kek yaptık senden sonra galıba :))))
koras sagol canım darısı sana olsun
ay bu benzın seysı kargo ucretı varsa geldıgı gıbı gerı yollarım
çay paketi dedi başlarda,şimdi bardak oldu, anlamadım..neyse artık..çay olsa iyi olurdu da
teşekkür ederim canım.
gerçi senin eline su dökemem ama :)
günaydın hanımlarrr.. bizde işe gidecekmiş gibi ayaktayız 7 den beri.. oğluşum saolsun
günaydın canım..
bizde öyle erkenciydik zamanında. .işe giderken bile o kadar erken kalkmıyordum..
şimdi 10-11 gibi uyanıyoruz..okula ucu ucuna yetişiyoruz..
Daffny numunelerim geldiii.. Kargo firması adresimi unutmuştu nerdeyse.. Sevgililer gününden bu yana ne gelen vardıı ne giden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?