Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben pwer pro yu kazanmıştım bahar temizligi uygulamasından çok memnunum çekim gücü çok yüksek tozlarıda emiyo bende marka elçisi olmuşum bu arada nasıl bişeyse bilmiyorum

arkadaşlar geç günlerde yakıttan tasarruf yapan bir şey vardıya numune gönderiyordu hani bizlerde istemiştik . beni kimse aramadı kargo ücreti vardiye aramadan inşallah göndermezler eğer gönderirlerse kargoyu almasam olurmu varmı böyle bir hakkım bana yardımcı olurmusunuz?

palette söyle demiş kızlar...

İnanılmaz Kutular kampanyasında en çok oy alan fotoğraflar arasından kazananı belirleyecek olan jürimiz, değerlendirmede oldukça zorlandı! Jüri değerlendirmesi devam ediyor. Kampanya kazananları yarın açıklanacaktır. Kampanyaya göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkürler! :)

aslında bugün açıklanmalıydı, öyle paylaşım yapmışlardı

ya bu kampanyaya 1 kez girdim bir daha giremiyorum..yani eskilerdenmi seçiyorlar ..ben bu yarışmanın mantığını anlamadım..

canım ben iletişim kutusuna yazdım kargo ücreti varmış..istemiyorum dedim

Bu Hafta Beğen,Paylaş Kampanyamızda Talihli 1 KİŞİYE Bebek Polo T-Shirt Hediye Ediyoruz... !

Beğen,Paylaş Sende Kazan !

ModaHill Modanın ve Alışverişin Doruk Noktası...

kızlar tchibo 3 kere aldım ben ama artık cıkmıo cikolatasepetide cok güsel resimli cikolata siparis ettim 17 tane kare mini cikolata üstünde eşimle resmimiz var 5 tl verdim bence onuda degerlendirin güzel bir hatıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…