Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Shazili ÖZEL hediye paketi kazanan ilk 10 talihlimiz :)
1. Süleyman GÖKÇEALP
2. İbrahim Ethem ARSLAN
3. Sevgi ŞAHİNER
4. Mehmet ULUTAŞ
5.Ekrem BOZKURT
6.Şamil Alp ARSLAN
7.Hakan HASÇELİK
8.Mine SÜRMELİ
9.Ümit KOÇER ve
10.Mahmut KASAR

ya o kadar yarışmaya katılıyorum yokum yokum gene yokum bidenede mi çıkmaz

kızlar tatil hayalleri kurup, tatil beldelerinde Balıkesirdeki otelleri incelerken bi sayfada böyle bişey çıktı karşıma, küçük zeytinyağı, zeytinyağı sabunu, yeşil çizik zeytin olarak 3 ürün veriyorlarmış hediye ama kargo bize ait sanırım, hiçbir bilgim yok konu hakkında eğer alırsanız kargo ücreti falan ne kadar beni de bilgilendirin ben şuan kararsızım değer mi değmezmi hiç bilmiyorum

Tadımlık Zeytinyağı Hediye Paketimiz | Zahit Sözen Zeytin ve Zeytinyağı

Mayıs ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !

Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi ( Ad-Soyad-Adres ve Telefon ) de ekleyerek Perşembe günü saat 11:00'a kadar,profilimizdeki MESAJ kısmından gönderebilirsiniz.

Çekiliş sonunda 2 kişiye yeni sezon Aker Eşarp hediye edeceğiz.

ilk baslarda ücretsizdi bu 2 sene önce gelmişti bana simdi 9 tl kargosu var asla degmez bence güzelde diildi

kızlar gereksiz öğeleri sildim okumadan yanlışlıkla yarışmalardan bşy kazansam gföremicem mesela bugün bitane gelmiş troy apple dan ama diğerlerini okuyamadım napıcam şmdi ya merak ettim ne olduğunu

kızlar beni faceden ekleyenler var hemen kk daki üye adlarını soruorum bazıları cevap vermeden kacıo sanırım beleşcilerrrr ama yemezlerrr

P&G sayfasına bunu yazmış..anneler günündeki pantene saç bakım setleri için..

Sevgili ........... kazananlarımızın listesi ve gönderimle ilgili bilgileri bu hafta içinde sizlerle paylaşacağız. İlginize teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…